Brute knock-out: Shevchenko shockeert Jessica Eye (video) Nieuws
Nieuws

Brute knock-out: Shevchenko shockeert Jessica Eye (video)

Brute knock-out: Shevchenko shockeert Jessica Eye (video)
Brute knock-out: Shevchenko shockeert Jessica Eye (video)

Valentina Shevchenko verdedigde haar UFC-vlieggewicht wereldtitel zondag tijdens UFC 238 tegen Jessica Eye.

Shevchenko die bekend staat als een van de meest brute vrouwelijke MMA-vechters, wist haar titel te behouden tegen Jessica Eye. De eerste ronde van de wedstrijd ging vrijwel gelijk op, met Shevchenko die Eye naar de grond nam.

Eye leek net voor het einde van de ronde af te gaan tikken toen het geluid van de bel klonk. In de tweede ronde gingen het gevecht meer over naar het stand vechten. Shevchenko die een gedegen staande vechter is zette een strategie op om Eye uit te schakelen.

Compleet verrast

Dit lukt door Eye op het verkeerde been te zetten, Shevchenko zetten een aantal body kicks in naar de rechterkant van het lichaam van Eye. Shevchenko verraste Eye door nogmaals eentrap uit tevoren maar naar het hoofd, waardoor Eye compleet knock-out ging.

ZIE OOK>> Valentina Shevchenko krijgt hoge onderscheiding

Eye bleef een lange tijd buiten westen wat de officials en zelfs het team van Shevchenko bezorgd leek te maken. Eye vroeg toen zijn bijkwam of zij knockout was gegaan. Met de winst op Eye weet Shevchenko haar UFC titel veilig te stellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws