Boze 'Rocky' Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video
Home / Nieuws / Boze ‘Rocky’ Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video

Boze ‘Rocky’ Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video

Boze 'Rocky' Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video

Boksicoon filmster Sylvester Stallone is boos over het feit dat hij de royalty’s voor zijn geliefde Rocky serie misloopt. Stallone is teleurgesteld dat hij zijn kinderen geen percentage van de winst kan nalaten.

Dat is ondanks zijn creatie van Rocky Balboa en de daaropvolgende zeer succesvolle film en sequels. Sinds Stallone het script in 1975 aan producenten aanbood, promote hij zichzelf als de ster en zette hij zich in totdat hij werd gecast als de mislukte incasso man die bokskampioen werd.

De acteur tekende destijds een standaard deal en kreeg vaste vergoedingen voor zijn scenario, optreden als het titelpersonage en het produceren / regisseren van betrokkenheid bij de eerste drie films. Ondanks het enorme kassucces ruim 45 jaar, heeft Stallone nog steeds geen percentage van de $ 1,5 miljard plus winsten van de films ontvangen.

Woedend

“Ikben heel boos. Ik ben woedend”, zegt de actiefilm legende. “Rocky is wereldwijd meer op tv dan enige andere Oscar-winnende film behalve ‘Godfather. Je hebt er zes. Nu heb je ‘Creed’ en ‘Creed II’ [binnenkort meer Creed-films].

“Ik hou van het systeem. Begrijp me niet verkeerd. Mijn kinderen en hun kinderen zijn slachtoffer vanwege het systeem.” Stallone nam wel acties en probeert het geld alsnog los te peuteren. Maar krijgt te horen; “Je bent betaald.’ En dat was het einde van het gesprek”, aldus Stallone die vandaag viert dat de eerste Rocky film in 1976 in première ging.

Bekijk ook

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover'

Engste Man deelt rake klappen uit! ‘Eindelijk zover’ (video)

Ford bleef met verwoestende kracht op de romp va

KO alert! MMA-chick trapt rivaal in 10 sec out

Explosie! MMA-chick trapt in 10 sec rivaal KO | video

Waardoor het gevecht onmiddellijk wordt beëindigd.

'Blufkikker!' Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

‘Blufkikker!’ Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

Hij weet wel wanneer hij iemand uitdaagt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page