Boze 'Rocky' Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video Nieuws
Nieuws

Boze 'Rocky' Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video

Boze 'Rocky' Stallone bestolen van $ 1,5 miljard | video

Boksicoon filmster Sylvester Stallone is boos over het feit dat hij de royalty's voor zijn geliefde Rocky serie misloopt. Stallone is teleurgesteld dat hij zijn kinderen geen percentage van de winst kan nalaten.

Dat is ondanks zijn creatie van Rocky Balboa en de daaropvolgende zeer succesvolle film en sequels. Sinds Stallone het script in 1975 aan producenten aanbood, promote hij zichzelf als de ster en zette hij zich in totdat hij werd gecast als de mislukte incasso man die bokskampioen werd.

De acteur tekende destijds een standaard deal en kreeg vaste vergoedingen voor zijn scenario, optreden als het titelpersonage en het produceren / regisseren van betrokkenheid bij de eerste drie films. Ondanks het enorme kassucces ruim 45 jaar, heeft Stallone nog steeds geen percentage van de $ 1,5 miljard plus winsten van de films ontvangen.

Woedend

"Ikben heel boos. Ik ben woedend", zegt de actiefilm legende. “Rocky is wereldwijd meer op tv dan enige andere Oscar-winnende film behalve ‘Godfather. Je hebt er zes. Nu heb je ‘Creed’ en ‘Creed II’ [binnenkort meer Creed-films].

“Ik hou van het systeem. Begrijp me niet verkeerd. Mijn kinderen en hun kinderen zijn slachtoffer vanwege het systeem." Stallone nam wel acties en probeert het geld alsnog los te peuteren. Maar krijgt te horen; "Je bent betaald.' En dat was het einde van het gesprek", aldus Stallone die vandaag viert dat de eerste Rocky film in 1976 in première ging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws