Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan

Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan
Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan

Sylvester Stallone wil dat Conor McGregor mede-eigenaar wordt van de UFC. Stallone zegt dat hij zou overwegen McGregor een ​​deel van zijn aandelen te verkopen.

Conor McGregor verdient "absoluut" een aandeel in UFC. Zo stelt filmlegende Sylvester Stallone. De voormalig vedergewicht en lichtgewicht kampioen kondigde dit weekend voor de derde keer zijn pensionering aan.

Sylvester Stallone is bereid Conor McGregor te helpen een aantal aandelen in UFC te krijgen en kan hem een ​​deel van zijn eigen aandelen verkopen. In gesprek met TMZ Sports liet de 73-jarige Stallone ook doorschemeren dat hij McGregor zou helpen.

Uitgedaagd

De legendarische acteur was een van de 23 mensen die aandelen in de vechtsport organisatie kochten toen deze in 2016 betrokken was bij een overname van £ 4 miljard. Collega acteur Mark Wahlberg en talkshow host Conan O'Brien, werden eerder door McGregor uitgedaagd voor een gevecht om hun aandelen.

Het is geen geheim dat McGregor al lange tijd aast op een aandeel in de UFC die hij mede groot maakte. Ondertussen wordt er gespeculeerd dat McGregor zijn laatste pensionering zal afbreken. Hij zou deze hebben ingezet als onderhandeling middel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws