Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan

Sylvester Stallone biedt Conor McGregor UFC aandelen aan

Sylvester Stallone wil dat Conor McGregor mede-eigenaar wordt van de UFC. Stallone zegt dat hij zou overwegen McGregor een ​​deel van zijn aandelen te verkopen.

Conor McGregor verdient “absoluut” een aandeel in UFC. Zo stelt filmlegende Sylvester Stallone. De voormalig vedergewicht en lichtgewicht kampioen kondigde dit weekend voor de derde keer zijn pensionering aan.

Sylvester Stallone is bereid Conor McGregor te helpen een aantal aandelen in UFC te krijgen en kan hem een ​​deel van zijn eigen aandelen verkopen. In gesprek met TMZ Sports liet de 73-jarige Stallone ook doorschemeren dat hij McGregor zou helpen.

Uitgedaagd

De legendarische acteur was een van de 23 mensen die aandelen in de vechtsport organisatie kochten toen deze in 2016 betrokken was bij een overname van £ 4 miljard. Collega acteur Mark Wahlberg en talkshow host Conan O’Brien, werden eerder door McGregor uitgedaagd voor een gevecht om hun aandelen.

Het is geen geheim dat McGregor al lange tijd aast op een aandeel in de UFC die hij mede groot maakte. Ondertussen wordt er gespeculeerd dat McGregor zijn laatste pensionering zal afbreken. Hij zou deze hebben ingezet als onderhandeling middel.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page