Knock-out: Ryan Bader vernietigt Fedor Emelianenko razendsnel op Bellator 214 (video) Nieuws
Nieuws

Knock-out: Ryan Bader vernietigt Fedor Emelianenko razendsnel op Bellator 214 (video)

Knock-out: Ryan Bader vernietigt Fedor Emelianenko razendsnel op Bellator 214 (video)

Regerend Bellator light zwaargewicht kampioen Ryan Bader sleepte afgelopen nacht de grootste overwinning in zijn MMA-carrière binnen tijdens Bellator 214.

De fans zagen in The Forum in Inglewood, Californië, hoe bader de legendarische Fedor Emelianenko versloeg met een knock-out in 35 seconden.

Als gevolg daarvan claimt Bader het zwaargewicht kampioenschap bij Bellator en is de enige in de geschiedenis van de organisatie die tegelijkertijd twee titels heeft.

Eén was genoeg

Ondanks dat hij een beetje nerveus keek tijdens de openingsmomenten van het gevecht, had Bader slechts één slag nodig om te winnen. Bader landde een perfect getimede linker hoek die Fedor op zijn rug legde.

LEES OOK: Documentaire over Bokser Rudi Lubbers op TV

Het was dezelfde linkse hoek die Bader gebruikte om Mohammed Lawal te verslaan in de openingsronde van Bellator's Heavyweight Grand Prix-toernooi.

Snelle winst

Een follow-upmet de rechterhand gaf de scheidsrechter geen andere keuze dan in te stappen voor de snelle overwinning in de eerste ronde. Met deze winst wordt Bader één van de grootste vechters aller tijden ​​en heeft nu twee wereldtitels om zijn middel gewikkeld als bewijs.

Bellator-president Scott Coker heeft al gezegd dat hij Bader toestaat beide titels te verdedigen, dus we zullen zien waneer de eerste uitdagingen zullen gaan volgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws