Bokspromotor Eddie Hearn Laat Anthony Joshua boksen vanuit zijn achtertuin Nieuws
Nieuws

Bokspromotor Eddie Hearn Laat Anthony Joshua boksen vanuit zijn achtertuin

Bokspromotor Eddie Hearn Laat Anthony Joshua boksen vanuit zijn achtertuin
Bokspromotor Eddie Hearn Laat Anthony Joshua boksen vanuit zijn achtertuin

Boksen in Engeland zal terug te keren in juli en wel uit de tuin van bokspromotor Eddie Hearn

In een exclusief interview met The Daily Mail verteld Hearn hoe hij het gaat aanpakken. De promotor belooft vier weken van gevechten allemaal uitgezonden vanuit zijn achtertuin in Essex.

'Stel je het voor. Het is zomer, het huis is helemaal verlicht, je kunt Canary Wharf in de verte zien en er wordt vuurwerk afgestoken. Loop vervolgens over de heuvel en je ziet Anthony Joshua, Dillian Whyte en Alexander Povetkin in de boksring op mijn gazon, "zegt Hearn.

Lekker boksen in tuin

'We kunnen boksen niet zomaar terugbrengen in een donkere studio', zei Hearn. 'We hebben ons product gebouwd op de razzmatazz, de sexiness en het drama. Het ging allemaal om het opbouwen van dat moment voor een gevecht, dus we kunnen het ons niet veroorloven om mensen gewoon naar buiten te brengen als een gameshow."

LEES HIER HET COMPLETE INTERVIEW MET EDDIE HEARN

Dat beloofd dus wat deze zomer, met zijn plan lijkt Hearn in navolging van de UFC die claimt een eiland te hebben gekocht om gevechten te houden tijdens de coronapandemie het boksen terug te brengen. Hearn is onder ander manager van wereldkampioen boksen Anthony Joshua.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws