MIKE TYSON ADVISEERT UFC VECHTER NGANNOU: 'Trek je bek open' Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON ADVISEERT UFC VECHTER NGANNOU: 'Trek je bek open'

MIKE TYSON ADVISEERT UFC VECHTER NGANNOU: 'Trek je bek open'
MIKE TYSON ADVISEERT UFC VECHTER NGANNOU: 'Trek je bek open'

Als Mike Tyson je advies geeft dan kun je beter luisteren

UFC zwaargewicht mededinger Francis Ngannou zit in de klem, maar bokslegende Mike Tyson denkt dat hij een een grote toekomst heeft, mits hij zijn mond meer opentrekt.

In een recente aflevering van Tysons podcast "Hotboxin 'met Mike Tyson", legde Ngannou zijn situatie uit en vertelde dat hij niet weet wanneer zijn volgende gevecht zal zijn. Eerder versloeg Ngannou op 9 mei tijdens UFC 249 het Surinaamse top talent Jairzinho Rozenstruik binnen 20 seconden.

Trek je bek open

Tyson, een meester in de kunst van de zogenaamde 'Trashtalk', moedigde Ngannou aan om zijn mond meer open te trekken, en zo vechters uit te dagen. Praten opent kansen, vooral wanneer er uitdagingen worden gedaan.

"Je moet erop uit gaan en uitdagingen aangaan", zei Tyson. "Je moet hier je uitdaging aangaan. Meer praten. Ga uitdagingen aan met deze jongens. Maak ze zwart in tv-shows, scheld ze verrot en irriteer ze zodat ze er ziek van worden. 'Je bent veel te aardig man', zei Tyson. "Ik ben een aardige man, maar ik doe het om in hun hoofd te komen. Ik moest in de hoofden van mensen komen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws