VIDEO: Bokslegende Shannon Briggs op de vuist met bokscoach Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bokslegende Shannon Briggs op de vuist met bokscoach

VIDEO: Bokslegende Shannon Briggs op de vuist met bokscoach

De rivaliteit tussen YouTube-sterren Logan Paul en KSI ging vrijdag een stap verder dan de boksring.

Zaterdagavond staan YouTube-sterren Logan Paul en KSI voor de tweede keer tegenover elkaar in de boksring, deze keer onder prof-regels. Hun laatste wedstrijd was een amateur gevecht afgelopen zomer, maar de rematch zal compleet op professionele basis plaatsvinden.

De YouTubers ruziën flink wat heen weer op social media maar nu blijken de coaches van beide vrijdag met elkaar op de vuist te zijn gegaan. KSI wordt bijgestaan door Viddal Riley, die een pak slaag was beloofd door de coach van Logan Paul, de bokslegende Shannon Briggs.

Kwaadbloed

En zo gebeurde, vrijdag kookte het slechte bloed over toen Briggs en Riley backstage in gevecht raakten. Zoals in de video te zien is, zong Briggs ‘laten we gaan kampioen’ toen hij het team van KSI en Viddal Riley zag waar hij Riley's hoed afsloeg en achter hem aan ging.

ZIE OOK>> YouTube-sterren Logan Paul en KSI voor de tweede keer tegenover elkaar

Sky Sports Boxing zat midden in een uitzending toen het gevecht plaatsvond. De beveiliging greep in om de ruziemakers te scheiden. De bokswedstrijd tussen Logan Paul en KSI vindt plaats in het Staples Center. Het event wordt gepromoot door Eddie Hearn en Matchroom Boxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws