Rematch: Youtube sterren KSI en Paul Logan in prof bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Rematch: Youtube sterren KSI en Paul Logan in prof bokswedstrijd

Rematch: Youtube sterren KSI en Paul Logan in prof bokswedstrijd
Rematch: Youtube sterren KSI en Paul Logan in prof bokswedstrijd

Het wordt steeds populairder, bekende persoonlijkheden die tegen elkaar de boksring in gaan.

Youtube sterren KSI en Paul Logan stonden al eerder tegenover elkaar in 2018 in Manchester, dat gevecht eindigde in een gelijkspel. Onderhandelingen zijn sindsdien gaande geweest over een rematch tussen de twee.

Nu heeft promotiebedrijf Matchroom van Eddie Hearn een deal gesloten met de vechtende Youtubers. Beide haalden miljoenen binnen voor het eerste gevecht en zouden begin dit jaar opnieuw tegen elkaar boksen, hetzij in Amerika of in Dubai.

Lachertje

De vastgestelde datum is echter 9 november van dit jaar geworden, het gevecht zal plaatsvinden in het Staples Center in Los Angeles. Voor deze wedstrijd zijn zowel KSI als Logan prof bokser geworden.

ZIE OOK >> KSI vs Paul Logan eindigt in gelijkspel

Of deze herkansing opnieuw zal eindigen in een gelijkspel laat zich raden. Overigens krijgen dit soort bokswedstrijden veel kritiek van de echte boksfans, die het een blamage van de sport vinden, echter lukt het grote geld en stappen organisatoren over de tegenwerpingen heen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws