Bokslegende Chris Eubank krijgt 'baan als politie agent' Nieuws
Nieuws

Bokslegende Chris Eubank krijgt 'baan als politie agent'

Bokslegende Chris Eubank krijgt 'baan als politie agent'
Bokslegende Chris Eubank krijgt 'baan als politie agent'

Ondanks dat hij geen formele politieopleiding heeft gevolgd en twee keer in Engeland is gearresteerd, krijgt Bokslegende Chris Eubank, 52, een baan als Amerikaanse Marshall.

Bokslegende Chris Eubank is naar verluidt lid geworden van de politiemacht in de VS, ondanks het feit dat hij in het Verenigd Koninkrijk een strafblad heeft. De voormalige wereldkampioen, 52, heeft een rol aanvaard als 'City Marshall in Opelousas, Louisiana.

Zijn nieuwe baan geeft hem de macht om mensen te arresteren, ondanks het feit dat hij geen formele opleiding heeft gevolgd en tweemaal in Groot-Brittannië is gearresteerd. 'Chris is dolgelukkig met zijn nieuwe rol en neemt deze heel serieus', vertelde een bron aan The Sun.

Gesnapt

In augustus nog werd Eubank gesnapt toen hij blijkbaar een valse bekeuring op zijn eigen £ 160.000 Bentley plaatste tijdens een dagje shoppen in Londen, schijnbaar als een truc om parkeerwachten om de tuin te leiden om hem een ​​parkeer boete te geven.

Hij parkeerde zijn op maat gemaakte auto op het befaamde Savile Row en na tien minuten in de Cad & Dandy-winkel, ging de ster terug naar de auto met de gepersonaliseerde nummerplaat van 1 KO en verwijderde de nep boete.

Dit wetende zijn een groot aantal mensen verbaast dat Eubank een baantje heeft binnen gehaald waar men van onbesproken gedrag dient te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws