Slechte gok: Boksfan compleet 'BLUT' na beladen wedstrijd Nieuws
Nieuws

Slechte gok: Boksfan compleet 'BLUT' na beladen wedstrijd

Slechte gok: Boksfan compleet 'BLUT' na beladen wedstrijd

Een boksfan die beweerde zijn spaargeld te hebben ingezet op Chris Eubank Jr die Liam Williams knock-out sloeg, keek vol afschuw toe hoe het gevecht tot een einde kwam. De man is alles kwijt nadat zijn weddenschap niet uit kwam.

Topbokser Eubank versloeg Williams op punten gisteren in de Motorpoint Arena in Cardiff, maar het was niet genoeg voor één fan die erop had gegokt dat hij door knock-out zou winnen. De man had al zijn spaargeld op de uitslag gezet maar heeft nu niets meer over, hoeveel geld de man verloor is niet bekend.

Eubank sloeg zijn rivaal vier keer neer, maar was niet in staat om de wrok wedstrijd af te maken met een KO, terwijl Williams volhield tot de laatste bel. Eubank kreeg het voordeel van de drie juryleden toen hij zijn hoop levend hield om later dit jaar voor een wereldtitel te strijden.

Domme actie

Maar een fan werd schijnbaar berooid achtergelaten nadat hij 24 uur voor de wedstrijd een weddenschap had geplaatst op Eubank. De man in kwestie, Calum Sovran stuurde Eubank vechter vrijdag een bericht en beweerde: "Chris, ik heb zojuist al mijn spaargeld op jou gezet om te winnen door KO, laat me niet in de steek." (gaat door onder video).

Eubank plaatste het bericht van de gokker op zijn eigen account met het bijschrift: "Dat is pas lef en geloof in mij. " Eubank beweerde later dat hij Williams KO had kunnen slaan, maar koos ervoor om zijn boks skills te laten zien. "Ik heb erover nagedacht, ik wilde hem niet knock-out slaan in de eerste ronde. Ik wilde hem straffen, ik wil zulke mensen uit het boksen halen", zei hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws