Chris Eubank Jr wil titelgevecht met Gennady Golovkin
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Chris Eubank Jr wil titelgevecht met Gennady Golovkin

Chris Eubank Jr wil titelgevecht met Gennady Golovkin

Eubank (links) GGG (inzet)

Chris Eubank Jr en zijn nieuwe promotor Kalle Sauerland. Hopen in 2021 een gevecht op te zetten tegen IBF middengewicht kampioen Gennady ‘GGG’ Golovkin. Ze geloven dat de tijd rijp is om dat gevecht te laten plaatsvinden.

Het gevecht tussen Eubank Jr en GGG zou in Engeland plaats moeten vinden. De Duitse promotor Sauerland heeft Eubank Jr recentelijk onder zijn hoede genomen en hij wil hem dit jaar actief houden.

Eubank Jr zal zijn eerste wedstrijd voor Sauerland-promoties mogelijk houden tegen Kell Brook, Liam Smith of Liam Williams, rond pasen.

Als het geld goed is

,,Golovkin is het nummer 1-doelwit. GGG is een legende, maar hij ligt voor het oprapen ”, zei Sauerland tegen Sky Sports over zijn plannen om Eubank Jr te matchen met Golovkin. ,,Het is een gevecht dat je zou kunnen doen in Engeland. Golovkin heeft hier eerder gevochten. “

GGG zal waarschijnlijk instemmen met het idee om Eubank Jr in Engeland of waar dan ook te ontmoeten. Zolang het een gevecht is dat financieel zinvol is.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page