Bokser en MMA-vechter (30) doodgeschoten door politieagent Nieuws
Nieuws

Bokser en MMA-vechter (30) doodgeschoten door politieagent

Bokser en MMA-vechter (30) doodgeschoten door politieagent

Ryan White Mountain-Soft, werd op 14 maart doodgeschoten door een politieagent van het Bureau of Indian Affairs (BIA) in McLaughlin. Soft van Indiaanse afkomst werd in het huis van zijn moeder neergeschoten.

Net nieuws van Soft kwam naar buiten via Fightnews die rapporteerde dat de bokser en MMA-vechter, in het Standing Rock Indian Reservaat werd beschoten. De reservaat politie BIA wil geen verklaring afleggen waarom de vechter werd doodgeschoten.

Reden onbekend

In een e-mail deelde FBI-woordvoerder Kevin Smith dat de BIA-politie betrokken was bij een schietpartij in McLaughlin, laat op zondagavond 14 maart en tot in de vroege ochtenduren van maandag 15 maart. "De FBI onderzoekt de omstandigheden van de schietpartij", zei Smith. Er wordt op dit moment geen andere informatie vrijgegeven, inclusief de identiteit van de politieagent.

Soft stond onder contract bij bokslegende Floyd Mayweather Jr en vocht zijn laatste wedstrijd op een TMT evenement van de legende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws