Zorgen om bokskoning Tyson Fury! 'Dit kan zo niet' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! 'Dit kan zo niet' (video)

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! 'Dit kan zo niet' (video)

Tyson Fury lijkt een aanzienlijke hoeveelheid gewicht rond zijn buik te hebben gekregen. De drie maanden sinds zijn slopende trilogie-wedstrijd met Deontay Wilder op 9 oktober, lijken de bokser geen goed te hebben gedaan.

Een video die maandag werd gepost van WBC-zwaargewicht kampioen Fury die aan het trainen was met voormalig WBO-kampioen Joseph Parker, lijkt zorgwekkend. De 33-jarige 'Gypsy King' ziet er behoorlijk dik uit rond zijn buik (lees verder onder video).

Fans maken zich dan ook zorgen om hun idool. ,,Het is schokkend en teleurstellend hoe dik Fury is geworden sinds zijn wedstrijd tegen Wilder", schrijft een fan op social media. Sommige geloofden dat Fury veel meer voor zichzelf zorgde in vergelijking met vroeger.

Veel te zwaar

Fury woog 277 pond voor de trilogie met Wilder in de T-Mobile Arena in Las Vegas, maar hij ziet er nu veel zwaarder uit. Het zou niet verwonderlijk zijn als Fury's gewicht in de regio van 300 pond ligt, wat geen goed nieuws voor hem is.

De Britse boksgrootheid zal naar verwachting in maart zijn WBC-titel verdedigen tegen Dillian Whyte. Met het gewicht dat Fury heeft, zou het echter een goed idee zijn om het gevecht naar april of mei te verplaatsen om hem meer tijd te geven om zijn gewicht te verminderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws