Fury geeft locatie titanengevecht met Ngannou (video) Nieuws
Nieuws

Fury geeft locatie titanengevecht met Ngannou (video)

Fury geeft locatie titanengevecht met Ngannou (video)

Tyson Fury en Francis Ngannou behoren tot de grootste vechtsport sterren ter wereld. Terwijl de ene de zwaargewicht boksdivisie regeert, is de andere de UFC-zwaargewicht kampioen.

Recent hebben beide mannen hun gretigheid uitgesproken om met elkaar te vechten. Dit are titanengevecht zoals Fury het noemt zou plaats moeten vinden in Las Vegas. De Britse bokskoning toog gisteren naar twitter om wat olie op het vuur te gooien (lees verder onder twitter bericht).

De WBC-zwaargewicht kampioen zei: ,,Ik denk aan de Clash of Titans, Fury vs Ngannou, ik ben erg opgewonden over dit gevecht. Ik denk dat dit een absoluut geweldig gevecht wordt, Las Vegas. De wereld wil het graag zien. De botsing van de zwaargewicht titanen."

UFC moet meewerken

Het UFC-contract van Ngannou staat op het punt te worden afgesloten. Als het contract echter wordt verlengd, wil de Fransman daar een boksclausule in opnemen. ,,We voeren deze discussie al meer dan een jaar en het lijkt erop dat ze het goed vinden", zegt Ngannou.

,,Als de UFC erbij betrokken is, wordt het alleen maar groter. Dus ja, als ik wil boksen, wil ik graag dat de UFC erbij wordt betrokken.” In 2017 trok Conor McGregor de bokshandschoenen aan om het op te nemen tegen legende Floyd Mayweather. Hoewel de Ier zijn gevecht verloor, was het gevecht tussen de twee een schot in de roos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws