WBO bokskampioen en MMA Bellator ster wil vechten met Katie Taylor - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / WBO bokskampioen en MMA Bellator ster wil vechten met Katie Taylor

WBO bokskampioen en MMA Bellator ster wil vechten met Katie Taylor

Screenshot Katie Taylor

Een ongeslagen WBO bokskampioen die ook MMA vecht bij Bellator, heeft haar zinnen gezet op Katie Taylor. Taylor is zonder twijfel de grootste naam in de bokswereld vanaf het moment dat ze van amateur naar betaald ging.

Een ding dat tegelijkertijd komt op de hype trein is dat iedereen je wil ontsporen. Dat lijkt ook het geval te zijn voor Taylor, aangezien ze is uitgedaagd door een WBO bokskampioen die ook MMA vecht bij Bellator.

Heather Hardy

Heather ‘The Heat’ Hardy is het huidige vedergewicht kampioen, zij versloeg  Shelly Vincent in Madison Square Garden om de beschikbare titel op te eisen. Hardy heeft  sinds 2017 ook een contract bij Bellator en heeft een record van 2-1 in mixed martial arts.

Tijdens de wekelijkse WTspod sprak Hardy met Graham ‘Merro-Mania’ Merrigan and Danny ‘Danjo’ Murray over een mogelijk gevecht met Taylor. Er zouden al gesprekken achter de schermen plaatsvinden tussen beide teams over een mogelijk gevecht.

Niets te winnen

“Toen had het weinig zin maar wie weet wat in 2019 gaat gebeuren. Als ik tijd heb om me voor te bereiden en het heeft zin, dan zit mijn naam bij de mogelijke kandidaten. Katie staat zover boven vele vechters. Als ik even kijk naar de politiek van het boksen, dan lijkt ze me iemand die tegen iedereen vecht die voor haar komt staan. Katie wordt behandeld als een mannelijke vechter en als en vrouw. Ik denk niet dat er meer eer te halen is dan dát.”

LEES OOK: Heather Hardy wint WBO Wereldtitel

Dat zijn mooie woorden voor een mede-bokskampioen. Beide dames hebben een indrukwekkende staat van dienst, en zou Kathy de ongeslagen en onbetwiste lichtgewicht kampioen worden, zou dit zeker een gevecht zijn dat we in de toekomst gaan zien.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...