WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen Nieuws
Nieuws

WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen

WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen
WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen

Het hoge woord is er uit, de WBO heeft Anthony Joshua bevolen om zijn wereldtitel te verdedigen tegen Oleksandr Usyk.

De WBO heeft officieel eenbrief gestuurd waarin ze Anthony Joshua bevelen te verdedigen tegen verplichte uitdager Oleksandr Usyk. Partijen hebben 30 dagen (tot 10 januari) om een deal of beursbod af te spreken. Het gevecht moet plaatsvinden vóór 4 juni 2020.

ZIE OOK>> Anthony Joshua herwint titels op Andy Ruiz

Joshua herwon drie grote titels op 7 december op Andy Ruiz, met die titels komen verplichte verdedigingsverplichtingen. Twee van hen staan als eerste op de rol onder andere de WBO wereldtitel, waarvan de organisatie er geen gras over laat groeien.

Meedoen of je raakt hem kwijt

Tenzij Joshua's team een deal sluit om de verplichte verdediging uit te stellen of een van de verplichte uitdagers ermee instemt om te wachten om hem in staat te stellen de andere verplichte titel eerst te verdedigen, kan Joshua worden gedwongen een van de titels af te staan of deze wordt vacant gesteld.

De WBO stelde $ 1 miljoen in als het minimumbod voor het gevecht, maar als het geveild gaat worden wanneer de partijen niet in staat zijn om een deal te sluiten, zou het gevecht waarschijnlijk tientallen miljoenen dollars meer opbrengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws