WBC verplicht Thanderz vs Harper voor wereldtitel gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

WBC verplicht Thanderz vs Harper voor wereldtitel gevecht

WBC verplicht Thanderz vs Harper voor wereldtitel gevecht
WBC verplicht Thanderz vs Harper voor wereldtitel gevecht

De Noorse Katharina Thanderz zal het op nemen tegen de huidige WBC en IBO Super vedergewicht titelhouder, Terri Harper.

Thanderz, afkomstig uit Oslo, kwam voor het laatst in actie in november 2019 toen ze headliner was in de Ekeberg Hall tegen de taaie Braziliaanse Danila Ramos. Na een vermakelijke wedstrijd van meer dan tien brute rondes won Thanderz via split decision.

Met de winst werd zij de WBC Interim Super Featherweight World Champion en de verplichte uitdager voor de titel. Thanderz heeft een confrontatie met de Engelse Harper nagestreefd sinds de overwinning van de 23-jarige op Eva Wahlstrom in februari.

Erg blij

Nu de WBC het verplichte gevecht van Thanderz en Harper op hun recente 58e jaarlijkse conventie heeft afgedwongen, is de Noorse verheugd dat ze eindelijk tegen Harper kan vechten.

"Ik heb het gevoel dat ik eindelijk iedereen kan bewijzen dat het zetten van die stap de moeite waard was. En dat geduld, uithoudingsvermogen en hard werken soms de sleutel tot succes zijn", aldus Thanderz. "

Vikingkracht

"Het is zeker een van de grootste dromen die ik heb gehad, en ik voel me meer dan voorbereid. Niets zou me gelukkiger maken dan de volgende wereldkampioen van Noorwegen te worden", vervolgde de 32-jarige uit Oslo. "

"Het zal een geweldige kans zijn om mijn land trots te maken, Noorwegen in de ring te vertegenwoordigen en de wereld iets echts te laten zien. Vikingkracht! "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws