BOKSPROMOTOR: Mannen boksen in gevaar door vrouwen Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKSPROMOTOR: Mannen boksen in gevaar door vrouwen

BOKSPROMOTOR: Mannen boksen in gevaar door vrouwen
BOKSPROMOTOR: Mannen boksen in gevaar door vrouwen

Top bokspromotor Eddie Hearn beweerd dat boksen voor mannen 'in gevaar' is vanwege de opkomst van boksen voor vrouwen.

In de afgelopen jaren heeft de Britse promotor een nieuw tijdperk van vrouwenboksen in het VK en Ierland gepionierd, te beginnen met zijn ondertekening van Katie Taylor in 2016.

Hearn heeft een solide stal van vrouwelijke boksers, waaronder Taylor, Cecilia Braekhus, Terri Harper, Chantelle Cameron, Savannah Marshall en Shannon Courtenay.

Gelijkheid

Hearn vertelde iFL TV: 'Boksen voor mannen is eigenlijk in gevaar door boksen voor vrouwen. "Ik zeg je nu, als deze vrouwelijke strijders onbevreesd blijven in termen van het aangaan van de grootste uitdagingen. "

"Vechten tegen andere kampioenen, zich onmiddellijk verenigen, op zoek naar de titels, krijg je zoveel sneller gelijkheid dan je ooit had verwacht.Toen ik de telefoon van Cecilia Braekhus opnam en zei:' Zou je tegen Jessica McCaskill vechten? ', Zei ze:' Ja. '

"Ik vroeg Jessica,‘ Zou je naar weltergewicht willen gaan en vechten voor de onbetwiste titel? ’, Zei ze,‘ Ja ’. Hearn heeft de professionele carrière van Taylor begeleid. Ik zei tegen Katie Taylor:

Meteen een ja

"Je zou over zeven weken met Amanda Serrano moeten vechten, maar ze wil het niet , zou je willen omschakelen naar Delfine Persoon? ’Ze zei:‘ Ja ’. Dit maakt de sport geweldig. Het maakt me gewoon verliefd op het boksen van vrouwen. "

"Ik zeg je nu, als de dingen blijven gaan zoals ze doen, begin dan niet verrast te worden door vrouwen die regelmatig grote boksevents headlinen, vrouwen in grote PPV-gevechten. "Omdat het buitengewoon vermakelijk is en je het keer op keer ziet."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws