WBC: Turkse bokser Avni Yildirim test positief op doping Nieuws
Nieuws

WBC: Turkse bokser Avni Yildirim test positief op doping

WBC: Turkse bokser Avni Yildirim test positief op doping
WBC: Turkse bokser Avni Yildirim test positief op doping

Eerder werd op vrijdag bekend gemaakt dat voormalig WBC wereldkampioen bij de vrouwen Heather Hardy positief getest is op doping.

Later vandaag kwam naar buiten dat nog een bokser van de World Boxing Council doping heeft gebruikt. Het blijkt te gaan om de Turkse bokser Avni Yildirim. Op 26 september 2019 heeft de Voluntary Anti-Doping Association ("VADA") dit gerapporteerd aan de World Boxing Council ("WBC").

"VADA zegt dat een" A "monster verzameld van de Turkse bokser op 13 september 2019 in Big Bear, Californië, die uit een willekeurige verzameling onder het WBC Clean Boxing Program komt. Een ongunstige analytische bevinding gaf de aanwezigheid van DHCMT / methylclostebol aan.

Strafmaatregelen

Avni Yildirim en zijn team vrijwillig overeengekomen om onmiddellijk een evaluatievergadering te houden met een door de WBC goedgekeurde deskundige wetenschapper. Om een ​​diepgaande analyse van de situatie te maken.

De WBC zal in de nabije toekomst een aankondiging doen over de resultaten van haar onderzoek en evaluatie. Hieruit zal ook blijken of er stappen zullen worden ondernomen tegen de bokser en welke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws