‘Voetbalster Cristiano Ronaldo toont groot potentieel als bokser’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Voetbalster Cristiano Ronaldo toont groot potentieel als bokser’ (video)

‘Voetbalster Cristiano Ronaldo toont groot potentieel als bokser’ (video)

Eddie Hearn ziet een groot bokstalent in topvoetballer Cristiano Ronaldo. Via twitter stelt hij voor om de vedette in te zetten tijdens een van de DAZN events in Italië.

Als een van de bekendste bokspromotors heeft Eddie Hearn oog voor talent. En dit herkent hij ook in voetbal vedette Cristiano Ronaldo. Het lijkt Hearn een goed idee de Juventus speler een bokswedstrijd te laten doen.

Hearn die afgloopen weekend een top event neerzette rondom zijn protégé Anthony Josua en Kubrat Pulev, poste een bericht op Twitter waarin hij Ronaldo’s boks skills prijst.

De ring in

Ronaldo is te zien in een promovideo van online streamingdienst DAZN, samen met bokslegende Gennady Golovkin. Dat wekt de interesse van Hearn die zegt: ,,Ronaldo enorm potentieel voor de DAZN boxing  shows in Italië.”

Of het reëel is dat de fans Ronald als bokser in actie zien komen valt te bezien. Alhoewel in de reacties op Hearn’s tweet een bokswedstrijd tussen Zlatan Ibrahimovic en de Portugees wordt voorgesteld.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page