Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Voetbalster Cristiano Ronaldo toont groot potentieel als bokser’ (video)

‘Voetbalster Cristiano Ronaldo toont groot potentieel als bokser’ (video)

Eddie Hearn ziet een groot bokstalent in topvoetballer Cristiano Ronaldo. Via twitter stelt hij voor om de vedette in te zetten tijdens een van de DAZN events in Italië.

Als een van de bekendste bokspromotors heeft Eddie Hearn oog voor talent. En dit herkent hij ook in voetbal vedette Cristiano Ronaldo. Het lijkt Hearn een goed idee de Juventus speler een bokswedstrijd te laten doen.

Hearn die afgloopen weekend een top event neerzette rondom zijn protégé Anthony Josua en Kubrat Pulev, poste een bericht op Twitter waarin hij Ronaldo’s boks skills prijst.

De ring in

Ronaldo is te zien in een promovideo van online streamingdienst DAZN, samen met bokslegende Gennady Golovkin. Dat wekt de interesse van Hearn die zegt: ,,Ronaldo enorm potentieel voor de DAZN boxing  shows in Italië.”

Of het reëel is dat de fans Ronald als bokser in actie zien komen valt te bezien. Alhoewel in de reacties op Hearn’s tweet een bokswedstrijd tussen Zlatan Ibrahimovic en de Portugees wordt voorgesteld.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page