Anthony Joshua manager Eddie Hearn besmet met Covid-19 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua manager Eddie Hearn besmet met Covid-19

Anthony Joshua manager Eddie Hearn besmet met Covid-19
Anthony Joshua manager Eddie Hearn besmet met Covid-19

De manager bokskampioen Anthony Joshua, Eddie Hearn is besmet met het coronavirus. Ook diens vader Barry testte positief.

Eddie Hearn, 41, die boksevenementen organiseert en de manager is van Anthony Joshua, testte vorige week ook positief op Covid-19 en moest de Fight Camp-bubbel verlaten om zijn boksers te beschermen. Nu blijkt diens vader en president van Matchroom Boxing Baeer Hearn ook besmet is.

"Barry voelt zich goed en vertoont geen symptomen. Extra personeel en familieleden zijn ook getest en allemaal negatief bevonden," zegt een woordvoerder van Matchroom. In tegenstelling tot Barry lijdt Eddie aan griepachtige symptomen.

Hartaanval

"Ontdaan om erachter te komen dat ik vandaag positief getest heb op Covid-19 en de bubbel onmiddellijk moet verlaten," twitterde Eddie Hearn vorige week. Barry Hearn die onder de risicogroep valt, kreeg in april een hartaanval en onderging hij een noodoperatie in Essex.

Donderdag tweette hij: "Gelukkig waren alle andere tests negatief. Op weg naar huis om uit te rusten morgen inhalen". Dit weekend vindt het Matchroom Boxing event plaats in de Marshall Arena in Milton Keynes. Deze gaat door aangezien verder niemand positief werd getest op het virus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws