VIDEO: Lomachenko verovert WBC-titel met verslaan Campbell – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: Lomachenko verovert WBC-titel met verslaan Campbell

VIDEO: Lomachenko verovert WBC-titel met verslaan Campbell

Vasiliy Lomachenko (14-1, 10 KOs) won zaterdagavond de vacante WBC-lichtgewichttitel tegen Luke Campbell (20-3, 16 KOs), in de O2 Arena in Londen, Engeland.

Lomachenko, 31, kwam in de strijd als de WBA / WBO 135-pond kampioen, en hij moest hard vechten om de zeer gemotiveerde Campbell te verslaan en zo de WBC-titel aan zijn verzameling toe te voegen. Dat is de titel die Lomachenko fel begeerde.

De scores waren 119-108, 119-108 en 118-109. Campbell vocht veel beter dan de scores van de juryleden. Campbell vocht goed genoeg om 4 tot 5 ronden te hebben gewonnen. Het was de dominante prestatie van de 31-jarige Lomachenko die volgens de juryscores de doorslag gaf.

Keiharde stoten

In de eerste helft van het gevecht vocht Campbell op gelijke voet tegen Lomachenko. Campbell verraste Lomachenko in ronde 7 door hem pijn te doen met flinke stoot. Dit soort maakte de slaperige Lomachenko wakker, die terugkwam door een ​​aantal mooie stoten op Campbel uit te delen.

In ronde 11 sloeg Lomachenko Campbell neer met een mooie stoot. Campbell werd gered door de bel. Lomachenko sloot de show op een sterke manier door Campbell pijn te doen in de 12e ronde. Desondanks beëindigde Campbell het gevecht en hij gaf Lomachenko waar voor zijn geld in het gevecht.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page