Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: Lomachenko verovert WBC-titel met verslaan Campbell

VIDEO: Lomachenko verovert WBC-titel met verslaan Campbell

Vasiliy Lomachenko (14-1, 10 KOs) won zaterdagavond de vacante WBC-lichtgewichttitel tegen Luke Campbell (20-3, 16 KOs), in de O2 Arena in Londen, Engeland.

Lomachenko, 31, kwam in de strijd als de WBA / WBO 135-pond kampioen, en hij moest hard vechten om de zeer gemotiveerde Campbell te verslaan en zo de WBC-titel aan zijn verzameling toe te voegen. Dat is de titel die Lomachenko fel begeerde.

De scores waren 119-108, 119-108 en 118-109. Campbell vocht veel beter dan de scores van de juryleden. Campbell vocht goed genoeg om 4 tot 5 ronden te hebben gewonnen. Het was de dominante prestatie van de 31-jarige Lomachenko die volgens de juryscores de doorslag gaf.

Keiharde stoten

In de eerste helft van het gevecht vocht Campbell op gelijke voet tegen Lomachenko. Campbell verraste Lomachenko in ronde 7 door hem pijn te doen met flinke stoot. Dit soort maakte de slaperige Lomachenko wakker, die terugkwam door een ​​aantal mooie stoten op Campbel uit te delen.

In ronde 11 sloeg Lomachenko Campbell neer met een mooie stoot. Campbell werd gered door de bel. Lomachenko sloot de show op een sterke manier door Campbell pijn te doen in de 12e ronde. Desondanks beëindigde Campbell het gevecht en hij gaf Lomachenko waar voor zijn geld in het gevecht.

Bekijk ook

TRAINEN OP 1.5 METER EN GEEN CONTACT: wel 5.000 man op de dam?

Ik snap er geen flikker meer van. Op de sportschool moet je op 1.5 meter ...

ONE Championship tekent groot aantal nieuwe MMA-vechters

De snelst groeiende vechtsport organisatie van Azië tekende de afgelopen weken een aantal MMA-vechters. Zo ...

GLORY KICKBOKSKAMPIOEN RICO VERHOEVEN: ‘Dit moet stoppen’

De dood van de Amerikaanse George Floyd die omkwam door politie geweld maakt veel mensen ...