'Vet worstje!': Bokskoning Fury en vader los op rivaal Whyte Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Vet worstje!': Bokskoning Fury en vader los op rivaal Whyte

'Vet worstje!': Bokskoning Fury en vader los op rivaal Whyte

Tyson Fury en diens vader John gaan flink los op Dillian Whyte die nog steeds het vechtcontract met de bokskoning heeft getekend. Ook wil Whyte geld op te komen opdagen op de persconferentie.

De reden waarom Whyte die zich verdacht stil houdt, zijn handtekening nog niet onder het gevecht met Fury heeft gezet si onduidelijk. Fury blijft de tijd verlengen voor Whyte om te tekenen, maar deze hapt niet.

Vandaag ging Fury flink los en noemt Whyte een lafaard en vet worstje die gek is omdat hij geld wil om op te komen dagen voor een persconferentie. Vader John Fury doet ook een duit in het zakje en zegt dat Whyte de 8 miljoen moet pakken. Fury zelf zou minimaal 40 miljoen gaan verdienen, een scheve verhouding.

,,Als je een man bent teken je het contract en neemt de 8 miljoen", zegt vader John Fury. ,,Wees een man en zet je handtekening. " Of dit Whyte snel uit zijn tent zal lokken moet nog blijken. Diens manager Eddie Hearn is een harde onderhandelaar die bereidt is het gevecht te laten klappen indien nodig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws