Lachende Tyson Fury neemt stoten: 'Is dat alles wat je hebt' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Lachende Tyson Fury neemt stoten: 'Is dat alles wat je hebt' (video)

Lachende Tyson Fury neemt stoten: 'Is dat alles wat je hebt' (video)

Tyson Fury liet zijn met een laagje vet bedekte buikspieren testen door super lichtgewicht kampioen Josh Taylor. Het deed de Britse bokskoning niet veel. Die dan ook lachend de snoeiharde stoten incasseerde.

Zigeunerkoning Fury gaat geen uitdaging uit de weg en ging dan ook in op de bodyshot challenge van Taylor. Tot verbazing van de aanwezigen hield Fury zich vast aan de touwen en liet zich door Taylor in zijn hele buik hard raken.

Sla me dan

Breed glimlachend vroeg Fury zich af of Taylor niet meer in huis had. Over Fury wordt vaak gekscherend gesproken als het om diens lichaamsbouw gaat. Maar onder het laagje vet blijkt toch echt een aantal spieren te liggen.

Bokskampioen Fury is momenteel afwachtende op het akkoord van Dillian Whyte die als verplichte tegenstander tegen de Brit de ring in moet. Fury poste gisteren een video waarop hij zegt dat Whyte nog maar drie dagen heeft om een antwoord te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws