Uit coma: Bokser Adonis Stevenson geeft eerste interview - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Uit coma: Bokser Adonis Stevenson geeft eerste interview

Uit coma: Bokser Adonis Stevenson geeft eerste interview

Uit coma: Bokser Adonis Stevenson geeft eerste interview

Bokser Adonis Stevenson gaf donderdag zijn eerste interview sinds het zware trauma aan zijn hoofd opgelopen tijdens zijn laatste gevecht.

Stevenson, 41, verloor door knock-out, in de 11e ronde tegen Oleksandr Gvozdyk op 1 december 2018. Hij raakte daarna in een coma. In een interview met TVA Nouvelles verteld Stevenson over het grootste drama in zijn leven tot nu toe.

ZIE OOK >> Adonis Stevenson in coma na knock-out

“Ik ben terug. Adonis is terug! “Kondigde de bokser aan met een glimlach.” Met emotie bedankte hij de mensen die voor hem hebben gebeden terwijl hij tussen leven en dood zweefde. “God heeft jullie gehoord,” zei de bokser. Hij leed aan een levensbedreigend traumatisch hersenletsel en zijn onzekere gezondheidstoestand dwong artsen hem te opereren.

Nooit meer de ring in

De bokser draagt ​​de sporen van deze operatie, waarbij indrukwekkende littekens duidelijk zichtbaar zijn op zijn schedel. Wat zijn revalidatie betreft, merkt de bokser op dat hij de indruk had een tweede keer ‘geboren te worden’. “Je leert opnieuw lopen, eten, je leert een hoop als je in coma bent geweest . Dat is het moeilijkste voor mij. En ik leerde, het gebeurde echt snel. “

Met zijn bokscarrière achter zich zal Adonis Stevenson zijn behandelingen met specialisten voortzetten. Hij geeft het boksen niet op, de ring zal hij als bokser niet meer betreden, hij is van plan om bokstrainer te worden. “Er zijn genoeg jongeren die willen leren boxen, ik ben er om hen te helpen, ik ben er klaar voor, ” sluit Stevenson af.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page