Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma

Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma

Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma
Knock-out geslagen Adonis Stevenson in de touwen – screenshot

Adonis Stevenson wordt in een medisch geïnduceerde coma gehouden om de zwelling in zijn hersenen te verminderen. Dit na zijn verloren bokswedstrijd tegen Oleksandr Gvozdyk gisteravond in Quebec, Canada.

De verloofde van Adonis Stevenson, Simone God, zijn teamleden en geliefden ondersteunen de gehospitaliseerde 41-jarige voormalige wereldkampioen, die zondag op de intensive care terecht kwam nadat hij in de elfde ronde op zaterdagavond door Oleksandr Gvozdyk werd uitgeschakeld in een zwaargewicht kampioenschap gevecht in Quebec City.

Volgens de Montreal Journal is Stevenson in een medisch geïnduceerde coma geplaatst als een voorzorgsmaatregel na de zware knock-out, om zo een eventuele zwelling die kan ontstaan en het risico op een hersenbloeding te verminderen.

Ziekenhuis

“Ik wil er niet veel over zeggen, maar ben in het ziekenhuis en probeer aan zijn zijde te zijn en hem te steunen. Hij is een kampioen, hij is een vechter, hij gaat dit winnen,” zei Simone God, die verloofd is met Stevenson.

“We zijn partners in het leven en we zijn partners in zaken. Hij rust nu, toont goede vooruitgang en we hopen op het beste. Ik geloof dat het goed komt, we hebben goede mensen om ons heen van wie we steun hebben en we proberen ons sterk te houden voor Adonis en om sterk te blijven voor onze baby, Adonia.

Overlever

Adonis houdt heel veel van haar, dus hij zal voor haar vechten. We vragen iedereen om onze privacy te respecteren en dat men ons in hun gebeden mee zal nemen. “

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page