Home / Nieuws / Boks Nieuws / Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma

Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma

Knock-out geslagen bokser Adonis Stevenson in coma
Knock-out geslagen Adonis Stevenson in de touwen – screenshot

Adonis Stevenson wordt in een medisch geïnduceerde coma gehouden om de zwelling in zijn hersenen te verminderen. Dit na zijn verloren bokswedstrijd tegen Oleksandr Gvozdyk gisteravond in Quebec, Canada.

De verloofde van Adonis Stevenson, Simone God, zijn teamleden en geliefden ondersteunen de gehospitaliseerde 41-jarige voormalige wereldkampioen, die zondag op de intensive care terecht kwam nadat hij in de elfde ronde op zaterdagavond door Oleksandr Gvozdyk werd uitgeschakeld in een zwaargewicht kampioenschap gevecht in Quebec City.

Volgens de Montreal Journal is Stevenson in een medisch geïnduceerde coma geplaatst als een voorzorgsmaatregel na de zware knock-out, om zo een eventuele zwelling die kan ontstaan en het risico op een hersenbloeding te verminderen.

Ziekenhuis

“Ik wil er niet veel over zeggen, maar ben in het ziekenhuis en probeer aan zijn zijde te zijn en hem te steunen. Hij is een kampioen, hij is een vechter, hij gaat dit winnen,” zei Simone God, die verloofd is met Stevenson.

“We zijn partners in het leven en we zijn partners in zaken. Hij rust nu, toont goede vooruitgang en we hopen op het beste. Ik geloof dat het goed komt, we hebben goede mensen om ons heen van wie we steun hebben en we proberen ons sterk te houden voor Adonis en om sterk te blijven voor onze baby, Adonia.

Overlever

Adonis houdt heel veel van haar, dus hij zal voor haar vechten. We vragen iedereen om onze privacy te respecteren en dat men ons in hun gebeden mee zal nemen. “

Bekijk ook

Persbericht: boksbond niet eens met WFL Boxing Influencers

De Nederlandse Boksbond is niet blij met het WFL Boxing Influencers event wat hedenavond 15 ...

Officieel: Anthony Joshua tegen Jarrell Miller bevestigd

Officieel: Anthony Joshua tegen Jarrell Miller bevestigd

We hebben een gevecht zegt boks promotor Eddie Hearn vandaag op twitter, hij maakte officieel ...

Verplicht: Dillian Whyte en Dominic Breazeale ‘moeten’ boksen

Dillian Whyte en Dominic Breazeale zijn door de WBC bevolen om te vechten voor de ...