UFC PRESIDENT DANA WHITE: 'Mike Tyson heeft iets groots in petto' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / UFC PRESIDENT DANA WHITE: ‘Mike Tyson heeft iets groots in petto’

UFC PRESIDENT DANA WHITE: ‘Mike Tyson heeft iets groots in petto’

UFC-president Dana White die goede vrienden is met de voormalige onbetwiste zwaargewichtkampioen Mike Tyson. Verwacht dat de bokser de ring betreedt voor iets groots.

Tyson, 53 jaar oud en inactief sinds 2005, heeft het scenario besproken om terug te keren naar de ring. En deel zal nemen aan enkele liefdadigheidsgevechten om geld in te zamelen voor een goed doel.

Kracht en snelheid

De gepensioneerde bokser heeft trainingsclips gepost die over het hele internet viraal gingen. Tyson is zeker in vorm voor zijn leeftijd en wilde dat iedereen zijn snelheid en kracht zou zien.

Tyson heeft talloze comeback-aanbiedingen ontvangen, waaronder één voorstel ter waarde van meer dan $ 20 miljoen van Bare Knuckle Fighting Championship. Evander Holyfield, Shannon Briggs, Tito Ortiz, Ken Shamrock en Sonny Bill Williams behoren tot de vele vechters die Tyson graag in de ring willen willen bevechten.

Niet vechten, wel vechten

Tyson heeft onlangs verklaard dat hij bijna klaar is met het voltooien van zijn terugkeer, wat White beweert dat het de moeite waard zal zijn om te bekijken. “Oorspronkelijk kwam ik naar buiten en zei: ‘Luister, ik wil dat Mike niet vecht’, ‘zei White tegen ESPN. ‘Maar Mike Tyson is een volwassen man, hij kan alles. De man is krachtig, ziet er explosief uit en heeft zichzelf in topvorm gebracht.”

‘Van wat ik van ze hoor, hebben ze iets groots in petto. We hebben erover gepraat en hij zei:’ Luister, ik voel dat vuur in mijn buik. Ik wil weer vechten. ‘ Ik sta volledig achter hem. ‘ White is van plan de eerste rang te zitten voor de terugkeer van Tyson. Zelfs als het evenement plaatsvindt achter gesloten deuren, zal White een manier bedenken om het gevecht live vanuit de arena te zien.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page