? | Uitdager bokslegende Mike Tyson maakt eigen promo video Nieuws
Nieuws

? | Uitdager bokslegende Mike Tyson maakt eigen promo video

? | Uitdager bokslegende Mike Tyson maakt eigen promo video

Uitdager Tito Ortiz bracht afgelopen week een promo video uit voor een potentieel gevecht tegen Mike Tyson

MMA-legende Tito Ortiz heeft een promovideo uitgebracht voor een mogelijk gevecht tegen bokslegende Mike Tyson. Tyson uitte onlangs zijn wens om opnieuw actief deel te nemen in het vechters circuit.

Ortiz is een van de grootste vechters in de geschiedenis van MMA en een legende in de vechtsporten. Tyson is ondertussen een van de beste boksers ooit en nog steeds een grote naam in de vechtsport.

Legende vs legende

Tyson zei onlangs dat hij terug wil naar de boksring met het geld dat naar een goed doel gaat. Hij heeft video's en foto's van zichzelf uitgebracht en hij ziet er goed uit. Ondanks dat hij in jaren niet heeft gevochten. Zodra Tyson zei dat hij opnieuw wilde vechten ontving hij uitdagingen van verschillende vechter waaronder Ortiz.

Nu heeft Ortiz een promovideo uitgebracht voor een mogelijk gevecht tegen Tyson. Als ze zouden vechten, is het onduidelijk of de matchup zou plaatsvinden in een boksring of in MMA, maar Ortiz ziet zijn kans en hoopt Tyson te bestrijden, ongeacht de regelset.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws