Tyson Fury wil DIT laatste gevecht voor hij echt stopt! 'Doodzonde'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury wil DIT laatste gevecht voor hij echt stopt! ‘Doodzonde’

Tyson Fury wil DIT laatste gevecht voor hij echt stopt! ‘Doodzonde’

Tyson Fury wil DIT laatste gevecht voor hij met pensioen gaat! 'Doodzonde'

Tyson Fury de grote bokskoning zegt dat hij een gevecht tegen Anthony Joshua nodig heeft voordat hij met pensioen gaat. Volgens de Brit zou het een doodzonde als het niet plaats zal vinden.

Tyson Fury heeft een complete ommekeer gemaakt in termen van zijn wens om het op te nemen tegen Anthony Joshua, en zegt nu dat hij het gevecht nodig heeft. Nadat Joshua eerder dit jaar voor de tweede keer was verslagen door Usyk, werd hij tot ieders verbazing door Fury opgeroepen voor een ‘Battle of Britain’ en in eerste instantie leek het erop dat het echt zou gaan gebeuren (lees verder onder video).

De onderhandelingen stortten snel in en hij zal nu op 3 december tegen Derek Chisora ​​vechten, waarbij het hele debacle Fury er schijnbaar van weerhoudt ooit tegen Joshua te willen vechten. “Hij heeft geen titles meer. Hij heeft niets dat ik nodig heb en er zal nooit ruzie tussen mij en hem zijn. Volledige stop’, zei Fury tegen Sky Sports.

Echte doodzonde

Dit leek behoorlijk definitief van Fury, maar hij verscheen onlangs op de High Performance Podcast en veranderde zijn deuntje volledig. “Ik denk niet dat ik vandaag met pensioen kan gaan”, zei Fury. ‘Omdat ik dat Joshua-gevecht nodig heb. Die strijd proberen we al jaren aan te gaan. Het is het gevecht dat mensen willen zien. Het is het gevecht dat ik als boksfan wil zien.”

“Sinds vier of vijf jaar is er een driekoppig monster: ik, Wilder, Joshua”, zei Fury. “Joshua en Wilder zijn gedood en ik ben de laatste die overeind staat. Plots komen er nieuwe mensen, Joe Joyce, Daniel Dubois, Usyk. Maar ik denk dat het een absoluut stervende aanfluiting zou zijn als ik en Joshua in dit tijdperk niet zouden vechten”, aldus Fury.

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page