Tyson Fury steekt Anthony Joshua hart onder de riem Nieuws
Nieuws

Tyson Fury steekt Anthony Joshua hart onder de riem

Tyson Fury steekt Anthony Joshua hart onder de riem
Tyson Fury steekt Anthony Joshua hart onder de riem

Anthony Joshua verloor van tegenstander Ruiz, hij krijgt bijval van landgenoot en wereldkampioen boksen Tyson Fury.

Echter is de Amerikaanse wereldkampioen Deontay Wilder niet zo coulant tegenover Joshua en gooide wat kolen op het vuur. De drie zwaargewicht boksers in Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony Joshua hebben de afgelopen maanden nogal wat kritiek op elkaar gehad.

In het licht van het verlies van Joshua aan Ruiz, veranderde Fury zijn deuntje en stuurde de nu voormalige zwaargewicht kampioen een leuke boodschap op sociale media. "We hebben elkaars rug en Forth's, maar Anthony Joshua veranderde zijn sterren door het leven. Zwaargewicht boksen, deze dingen gebeuren, rusten, herstellen, hergroeperen en terugkomen, zegt Fury dan ook.

Leugenaar en nep bokser

Wilder, aan de andere kant, deed het tegenovergestelde en gebruikte het als een gelegenheid om nare opmerkingen te maken over de carrière van Joshua. "Hij was geen echte kampioen. Zijn hele carrière bestond uit leugens, tegenstrijdigheden en geschenken ", schreef Wilder. "Feiten en nu weten we wie er wegloop wie !!!!! "schimpte Wilder.

ZIE OOK>> Anthony Joshua wil rematch tegen Andy Ruiz

Andy Ruiz de man die Joshua zijn nederlaag bezorgde bezit nu de WBA, IBF, WBO en IBO zwaargewicht titels. Joshua riep gelijk op voor een directe herkansing zoals vermeld in het contract van de wedstrijd. Ruiz ziet dit niet zitten en spraak hier afwijzend over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws