Verlies: Anthony Joshua wil herkansing tegen Andy Ruiz Nieuws
Nieuws

Verlies: Anthony Joshua wil herkansing tegen Andy Ruiz

Verlies: Anthony Joshua wil herkansing tegen Andy Ruiz
Verlies: Anthony Joshua wil herkansing tegen Andy Ruiz

Zaterdagnacht gebeurde het onwaarschijnlijke, Andy Ruiz Jr stootte de tot dan toe ongeslagen Anthony Joshua van zijn troon.

Met het verslaan van Joshua claimde Ruiz Jr de de WBA (Super), IBF, WBO en IBO zwaargewicht kampioen titels die de Engelsman in zijn bezit had.

Het gevecht maakte de tongen los en tegenstanders van Joshua zoals Deontay Wilder branden de top bokser dan ook flink al op social media. Wilder noemde Joshua zelfs een "nep kampioen die voorheen in een gespreid bedje kwam".

Opnieuw de ring in

Dat het verlies Joshua niet in de koude kleren ging zitten bewijst het feit dat hij gelijk gebruikt maakt van recht op een directe erematch met Ruiz Jr. In het contract van het afgelopen gevecht is daar een clausule voor opgenomen.

ZIE OOK>> Andy Ruiz Jr verslaat Anthony Joshua (VIDEO)

Ruiz Jr kwam als vervanger voor de op doping betrapte Jarell Miller de ring in tegen Joshua, voor het gevecht gaf Ruiz aan dat hij verwachte dat zijn gewicht het verschil zou maken tegen Joshua, daar blijkt geen woord van gelogen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws