Tyson Fury met pensioen: Biedt topbokser huis aan (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury met pensioen: Biedt topbokser huis aan (video)

Tyson Fury met pensioen: Biedt topbokser huis aan (video)

Tyson Fury hangt zijn bokshandschoenen aan de wilgen. Zijn gevecht gisteravond tegen Dillian Whyte was de laatste voor de bokskoning. Geld zal hem niet meer naar de ring lokken er is meer dan dat.

Met een geweldige uppercut sloeg Fury gisteravond in Wembley Stadium Londen Whyte knock-out. Eerder kondigde Fury al aan te zullen stoppen na deze wedstrijd tegen zijn landgenoot. ,,Ik ben klaar met boksen, voor geen geld keer ik terug", zegt Fury die zegt geld niet gelukkig maakt.

Kom er wonen

,,Frank Warren (bokspromotor. red.), zal niet blij met mij zijn maar ik ken genoeg rijke mensen en geen een is er gelukkig. Ik rijdt in een oude VW Passat Diesel, dat zegt genoeg." Fury is dus serieus over zijn pensioen.

Fury bood mede bokser Derek Chisora een huis aan, deze verklaarde zijn woning re hebben ingezet bij een weddenschap dat Fury KO zou gaan tegen Whyte. ,,He Derek, ik heb nog een huis naast de mijne, je bent welkom er te komen wonen. Ondanks zij pensioen zal Fury nog wel een speciaal gevecht aangaan tegen UFC kampioen Francis Ngannou. De twee kwamen deze gisteren overeen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws