Bokskoning Fury en UFC-ster Ngannou gaan tegen elkaar vechten (video) Nieuws
Nieuws

Bokskoning Fury en UFC-ster Ngannou gaan tegen elkaar vechten (video)

Bokskoning Fury en UFC-ster Ngannou gaan tegen elkaar vechten (video)

Tyson Fury versloeg met een stevige uppercut Dillian Whyte gisteravond in Wembley Stadium, Londen. Staande in de ring kondigde Fury samen met UFC-kampioen Francis Ngannou dat zij tegen elkaar zullen gaan vechten.

Het was een grote verrassing dat Ngannou de ring instapte met Fury die net Whyte buiten westen had gemept. ,,We gaan uitzoeken wie de gemeenste klootzak ter wereld is", zei Ngannou tegen de reporters. Er werd al eerder gesproken over een wedstrijd tussen beide vechters.

Speciaal gevecht

,,Het zal een speciaal gevecht worden", kondigde Fury die met pensioen is na zijn gevecht tegen Whyte al eerder aan. ,,Hij is in vorm kijk eens wat een spieren", zei Fury over Ngannou. Die meteen grappend vroeg aan Ngannou of hij groot geschapen is. ,,Heb je een grote corey", waarop Ngannou lachend reageerde.

Ngannou ligt flink overhoop met UFC baas Dana White die geen voorstanders is van het feit dat de zwaargewicht kampioen zal gaan boksen. Het ziet er naar uit dat Ngannou daar lak aan heeft en toch doorzet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws