Tyson Fury biedt Anthony Joshua titelgevecht aan! 'Ik stuur je de datum' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury biedt Anthony Joshua titelgevecht aan! 'Ik stuur je de datum'

Tyson Fury biedt Anthony Joshua titelgevecht aan! 'Ik stuur je de datum'

Tyson Fury heeft een andere tegenstander van formaat in gedachten als Oleksandr Usyk blijft weigeren tegen hem te vechten. Niemand minder dan Anthony Joshua zal dan het gevecht tegen de WBC-kampioen aangeboden krijgen.

Alhoewel Joshua vorige maand verloor van Usyk in hun rematch om de WBA (Super), IBF, WBO en IBO zwaargewicht titels, ligt hij in het vizier bij Fury. Hoewel hij twee opeenvolgende nederlagen heeft behaald tegen Usyk, is Joshua natuurlijk nog steeds niets anders dan een grote naam. Maar groot genoeg voor een gevecht met Fury.

Op twitter daagde vandaag Fury zijn hopelijk rivaal Joshua uit: ,,Ik biedt je een kans op mijn titels. Ik weet dat je klaar bent om te vechten. Voordat ik een ander aankondig neem deze partij", zei Fury. ,,Ik stuur je de datum als je wilt."

Dan maar tegen Joshua

Het gevecht dat we nu allemaal willen zien, is er een tussen Fury en Joshua's veroveraar Oleksandr Usyk, voor alle vier de zwaargewicht riemen. Fury wil het, sterker nog, hij wil het dit jaar. En als hij het niet krijgt, zegt Fury dat hij en zijn team Joshua een aanbod zullen sturen, en in plaats daarvan zal hij proberen zijn Britse rivaal te bevechten.

In een gesprek met BT Sport zei de regerend WBC-zwaargewicht kampioen dat hij vindt dat fans hem en AJ nog steeds graag zouden willen zien.

,,Ik denk nog steeds, ook al heeft hij drie van zijn laatste vijf gevechten verloren… Denk ik nog steeds dat mensen dat gevecht graag zouden zien," zei Fury over zichzelf tegen Joshua. ,,Als dat Usyk gevecht niet doorgaat, gaan we AJ het gevecht aanbieden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws