Tyson Fury biedt Anthony Joshua titelgevecht aan! 'Ik stuur je de datum'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury biedt Anthony Joshua titelgevecht aan! ‘Ik stuur je de datum’

Tyson Fury biedt Anthony Joshua titelgevecht aan! ‘Ik stuur je de datum’

Fury wil tegen 'deze bokser' vechten als Usyk gevecht niet plaatsvindt

Tyson Fury heeft een andere tegenstander van formaat in gedachten als Oleksandr Usyk blijft weigeren tegen hem te vechten. Niemand minder dan Anthony Joshua zal dan het gevecht tegen de WBC-kampioen aangeboden krijgen.

Alhoewel Joshua vorige maand verloor van Usyk in hun rematch om de WBA (Super), IBF, WBO en IBO zwaargewicht titels, ligt hij in het vizier bij Fury. Hoewel hij twee opeenvolgende nederlagen heeft behaald tegen Usyk, is Joshua natuurlijk nog steeds niets anders dan een grote naam. Maar groot genoeg voor een gevecht met Fury.

Op twitter daagde vandaag Fury zijn hopelijk rivaal Joshua uit: ,,Ik biedt je een kans op mijn titels. Ik weet dat je klaar bent om te vechten. Voordat ik een ander aankondig neem deze partij”, zei Fury. ,,Ik stuur je de datum als je wilt.”

Dan maar tegen Joshua

Het gevecht dat we nu allemaal willen zien, is er een tussen Fury en Joshua’s veroveraar Oleksandr Usyk, voor alle vier de zwaargewicht riemen. Fury wil het, sterker nog, hij wil het dit jaar. En als hij het niet krijgt, zegt Fury dat hij en zijn team Joshua een aanbod zullen sturen, en in plaats daarvan zal hij proberen zijn Britse rivaal te bevechten.

In een gesprek met BT Sport zei de regerend WBC-zwaargewicht kampioen dat hij vindt dat fans hem en AJ nog steeds graag zouden willen zien.

,,Ik denk nog steeds, ook al heeft hij drie van zijn laatste vijf gevechten verloren… Denk ik nog steeds dat mensen dat gevecht graag zouden zien,” zei Fury over zichzelf tegen Joshua. ,,Als dat Usyk gevecht niet doorgaat, gaan we AJ het gevecht aanbieden.”

Bekijk ook

Overeem geeft tijdlijn! 'Dit nog na Badr en dan is het genoeg'

Overeem geeft tijdlijn! ‘Dit nog na Badr en dan is het genoeg’

Meer dan dat zal het niet zijn

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! 'Niet te hard slaan'

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! ‘Niet te hard slaan’

Dit is waar ik op heb gewacht

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! 'Beste rivaal tot nu toe'

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! ‘Beste rivaal tot nu toe’

Mohammed Boutasaa, is tot nu toe ongeslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page