Tot janken gemept: bizar einde bokswedstrijd Prograis en Redkach Nieuws
Nieuws

Tot janken gemept: bizar einde bokswedstrijd Prograis en Redkach

Tot janken gemept: bizar einde bokswedstrijd Prograis en Redkach

Regis Prograis versloeg Ivan Redkach door technische beslissing in ronde 6, van hun bizarre bokswedstrijd afgelopen nacht. Redkach werd bruut uitgeschakeld en op een brancard afgevoerd, in een vreemde wending van gebeurtenissen.

Het zou de meest legitieme bokswedstrijd zijn tussen Prograis en Redkach tijdens het pay-per-view-evenement van Jake Paul vs. Ben Askren Triller Fight Club. In plaats daarvan maakte Redkach er op zijn zachtst gezegd een eigenaardig einde aan.

Prograis (32) was aangemerkt als de favoriet, de voormalige WBA-kampioen weltergewicht bij de junioren heeft een reputatie als power puncher. Redkach was een gerespecteerde bokser die in 2020 verloor tegen Danny Garcia. Redkach hield het echter geen volledige 10 ronden vol tegen Prograis.

Rare zaak

Het gevecht werd vanaf beging gedomineerd door Prograis die op zoek was naar de knock-out die dan ook kwam. In ronde 6 raakte Prograis Redkach met een lichte tik op dies rechterzijde, die gedeeltelijk werd geblokkeerd door Redkach. Redkach viel neer van de pijn en hield zijn lies vast.

Huilend en schreeuwend van de pijn rolde Redkach over het canvas heen en weer. Via een brancard werd Redkach afgevoerd. De herhaling liet duidelijk zien dat de stoot niet te laag was. Omdat Redkach niet verder kon, gaven twee scores van 60-54 en één van 59-54 het voordeel aan Prograis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws