? 'Tijd om te slopen': Woodley start bokskamp voor gevecht Jake Paul Nieuws
Nieuws

? 'Tijd om te slopen': Woodley start bokskamp voor gevecht Jake Paul

? 'Tijd om te slopen': Woodley start bokskamp voor gevecht Jake Paul

Tyron Woodley is begonnen met de voorbereidingen van zijn bokswedstrijd met Jake Paul. Het gevecht zal waarschijnlijk plaatsvinden in Miami, Florida, waar Jake's oudere broer Logan Paul onlangs tegen Floyd Mayweather Jr. vocht in het Hard Rock Stadium.

Om goed voorbereidt te zijn op Paul die toch blijkt wel een staaltje te kunnen boksen, is de voormalige UFC-kampioen Woodley begonnen met zijn trainingen. In een video zijn de eerste stappen te zien die Woodley heeft gezet.

Slopen

Paul heeft met overwinningen op YouTuber AnEsonGib, Nate Robinson en Ben Askren. Paul de YouTuber die bokser is geworden, heeft beloofd Nate Diaz te verslaan nadat hij op 28 augustus met Woodley afgerekend heeft.

Hoewel Woodley nog nooit als professional in de boksring heeft gevochten, toonde de voormalige UFC-kampioen weltergewicht en toekomstige UFC Hall of Famer tijdens een recente mediatraining aan dat hij solide fundamenten en een goede basis heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws