TERUGKEER BOKSLEGENDE: 58-jarige icoon maakt comeback Boks Nieuws
Boks Nieuws

TERUGKEER BOKSLEGENDE: 58-jarige icoon maakt comeback

TERUGKEER BOKSLEGENDE: 58-jarige icoon maakt comeback
TERUGKEER BOKSLEGENDE: 58-jarige icoon maakt comeback

De 58-jarige icoon Julio Cesar Chavez wil zorgen voor een blockbuster comeback-gevecht voor fans. Hij daagt Oscar De La Hoya, 47 uit.

Chavez, die sinds 2005 niet meer als prof heeft gevochten, keert ook terug naar de ring, nadat hij op 25 september overeenstemming had bereikt over een gevecht tegen Jorge Arce. Nu daagt Chavez dus de La Hoya uit.

De terugkerende Chavez verloor tijdens zijn carrière twee keer van De La Hoya en zwoer wraak te nemen. en die kans komt nu De La Hoya, 47, aankondigde dat hij een comeback zal maken. 12 jaar na zijn laatste gevecht, een nederlaag tegen Manny Pacquiao.

Drugsverslaafde

Het lijkt er op dat alle oude bokslegendes van weleer naar de ring terug willen keren. Mike Tyson zal een comeback gevecht houden tegen Roy Jones Jr. Ook Evander Holyfield heeft aangegeven terug te zullen komen. Overigens wordt de comeback van De La Hoya bespot door UFC president Dan White.

Dit bericht bekijken op Instagram

#QUEDATEENCASA #Mexico #stayhome

Een bericht gedeeld door Julio Cesar Chavez Gonzalez (@jcchavez115) op

Deze zit dat de La Hoya geld nodig heeft om cocaïne in zijn neus te stoppen. Toen hem werd gevraagd naar de terugkeer naar de ring tijdens een UFC-persconferentie vorige maand. verwees White naar het eerdere drugsgebruik van De La Hoya.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws