Home / Nieuws / Boks Nieuws / 47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

Oscar De La Hoya sluit zich aan bij de huidige trend van bokslegendes. Hij zegt een comeback te zullen maken zonder daadwerkelijk een gevecht te bevestigen.

Mike Tyson, Evander Holyfield, Sergio Martinez en Lennox Lewis hebben allemaal hun huidige trainingsstatus geschetst, wat leidt tot speculatie over tegenstanders. Hetzelfde is nu gebeurd met de Golden Boy-promotor, die nu 47 jaar oud is en sinds 2008 niet meer heeft gevochten.

De La Hoya vertelde zijn plannen en vertelde Ring Magazine: ‘Ik heb er elke dag meer en meer over nagedacht. Ik heb echt getraind en echt hardgelopen. Wie weet of het evenement zal plaatsvinden aan het einde van het jaar of begin volgend jaar. Maar ik kom er wel. Ik voel me heel goed, “zegt de La Hoya

Oude vijanden

“Ik begin over twee weken te sparren rond 17 juli.We zullen zien hoe ik me voel met een blauw oog. ” De La Hoya zou mogelijk klaar kunnen zijn om rond de herfst de ring in te gaan.

Wat betreft tegenstanders, worden Ronald ‘Winky’ Wright, Shane Mosley en zelfs Golden Boy-teamgenoot Bernard Hopkins genoemd. Mosley en Hopkins behaalden allebei overwinningen op De La Hoya en zouden wraakgevechten kunnen zijn. Terwijl Wright een geweldige fan optie zou zijn.

Bekijk ook

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De ...

Bellator MMA lijft voormalig CW kampioen en UFC vechter in

De vechtsport organisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft een topvechter toegevoegd. De 26-jarige Mads ...

Komt GLORY Kickboxing weer op het vertrouwde topniveau?

GLORY is back, zo werd recentelijk met veel trompet geschal aangekondigd. Na een korte onzekere ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page