47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training Boks Nieuws
Boks Nieuws

47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training
47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

Oscar De La Hoya sluit zich aan bij de huidige trend van bokslegendes. Hij zegt een comeback te zullen maken zonder daadwerkelijk een gevecht te bevestigen.

Mike Tyson, Evander Holyfield, Sergio Martinez en Lennox Lewis hebben allemaal hun huidige trainingsstatus geschetst, wat leidt tot speculatie over tegenstanders. Hetzelfde is nu gebeurd met de Golden Boy-promotor, die nu 47 jaar oud is en sinds 2008 niet meer heeft gevochten.

De La Hoya vertelde zijn plannen en vertelde Ring Magazine: 'Ik heb er elke dag meer en meer over nagedacht. Ik heb echt getraind en echt hardgelopen. Wie weet of het evenement zal plaatsvinden aan het einde van het jaar of begin volgend jaar. Maar ik kom er wel. Ik voel me heel goed, "zegt de La Hoya

Oude vijanden

“Ik begin over twee weken te sparren rond 17 juli.We zullen zien hoe ik me voel met een blauw oog. " De La Hoya zou mogelijk klaar kunnen zijn om rond de herfst de ring in te gaan.

Wat betreft tegenstanders, worden Ronald ‘Winky’ Wright, Shane Mosley en zelfs Golden Boy-teamgenoot Bernard Hopkins genoemd. Mosley en Hopkins behaalden allebei overwinningen op De La Hoya en zouden wraakgevechten kunnen zijn. Terwijl Wright een geweldige fan optie zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws