Home / Nieuws / Boks Nieuws / Team Mayweather stuurt ‘waarschuwing’ naar Conor McGregor

Team Mayweather stuurt ‘waarschuwing’ naar Conor McGregor

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!
Youtube screenshot

Net voor aanvang van zijn strijd tegen Donald Cerrone op UFC 246, stuurt Floyd Mayweathers team een waarschuwing aan Conor McGregor.

McGregor en Mayweather stonden in een recordbrekende bokswedstrijd tegenover elkaar in augustus 2016. McGregor had het nakijken en Mayweather ging er na 10 ronden met de winst vandoor. Dat gezegd hebbende, de Ier had zijn momenten in de wedstrijd, vooral vroeg in het gevecht. Vanwege dat succes is ‘McGregor ervan overtuigd dat een rematch met Floyd Mayweather heel anders zou aflopen.

De mensen van Team Mayweather delen echter niet hetzelfde vertrouwen in Conor McGregor. “Conor praat veel, en één ding weten we wel, hij praat veel, maar zet het geen kracht bij,” vertelde Floyd’s oude vriend en lijfwacht Ray Sadeghi. “Hij kan zeggen:” Oh, hij deed dit in het begin en in de derde ronde. “Een ding dat we weten dat iedereen fris en sterk begint in een gevecht. Terwijl de ronden doorgaan, wordt duidelijk wie de betere en de meer geschoolde vechter is.”

Geen schijn van kans

“Ik geloof echt dat niemand Floyd eruit kan boksen. Niemand kan Floyd overtreffen. Zijn aanval en zijn verdediging en zijn techniek, deze man is er gewoon voor gemaakt om te boksen. Zijn vader, zijn ooms zitten hier al tientallen jaren in, hij doet dit al sinds hij een kleine jongen was. “

“Je kan het proberen. Als dat gevecht toch komt en de onderhandelingen lukken zodat jullie het kunnen regelen en het gevecht gaat gebeuren, zal ik dat dan graag zien? Absoluut. Zal het resultaat hetzelfde zijn? Ik weet het niet. Het wordt een heel opwindend gevecht, ik weet zeker dat Conor sterker zal uitkomen, maar je kunt de beste nooit onderschatten en dat is Floyd. “

Bekijk ook

UFC Baas Dana White: 'Wij zullen de bokswereld gaan overheersen'

UFC-BAAS DANA WHITE: ‘Boksen is een shit sport’

In de laatste aflevering van Frank Warren’s Heavyweight Podcast is UFC-president Dana White van leer ...

Bokskampioen, moeder en broer sterven door coronavirus

Angelo Rottoli (L) en Carlos de Leon (R) Een groot familie drama in Italië waar ...

Bokscoach Mike Tyson overleden door coronavirus

Het Coronavirus eiste nog een slachtoffer, de beroemde coach Nelson Cuevas, wiens toewijding aan boksen ...