Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas Nieuws
Nieuws

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash op 24 juli. Een arbitrage commissie oordeelde dat Wilder en Fury vóór 15 september tegen elkaar de ring in moeten.

Na de uitspraak vertelde Arum aan ESPN dat geld ontvangen voor Wilder zetten geen optie was. De Amerikaan zou 8 miljoen dollar kunnen beuren, maar lijkt wraak te zoeken in de ring. Arum onthulde ook dat 24 juli een mogelijke datum is voor Fury tegen Wilder 3.

Fury leek op 14 augustus in Saoedi-Arabië tegenover Anthony Joshua te staan. Voorafgaand aan de uitspraak, ging de WBC-kampioen zondag naar sociale media om fans te vertellen dat het volledig Britse gevecht in kannen en kruiken was. Echter gooit Wilder flink roet in het eten door de herkansing clausule te activeren.

Gevaarlijk

Geld interesseert Wilder kennelijk niet en wil deze zijn naam zuiveren. ,,We betalen Wilder niet om een stap opzij te doen", zei Arum tegen ESPN. ,,Het is beter om hem te laten vechten. We kunnen Fury en Joshua ook laten vechten in november of december. "

Mocht het zo zijn dat Fury Inderdaad eerst wilder onder ogen ziet dan zal Joshua wellicht de strijd aangaan met Oleksandr Usyk. Het gevaar is wel dat beide kampioenen hun titels verliezen, waardoor het gevecht tussen de Britse kampioenen nooit plaats zal vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws