Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash op 24 juli. Een arbitrage commissie oordeelde dat Wilder en Fury vóór 15 september tegen elkaar de ring in moeten.

Na de uitspraak vertelde Arum aan ESPN dat geld ontvangen voor Wilder zetten geen optie was. De Amerikaan zou 8 miljoen dollar kunnen beuren, maar lijkt wraak te zoeken in de ring. Arum onthulde ook dat 24 juli een mogelijke datum is voor Fury tegen Wilder 3.

Fury leek op 14 augustus in Saoedi-Arabië tegenover Anthony Joshua te staan. Voorafgaand aan de uitspraak, ging de WBC-kampioen zondag naar sociale media om fans te vertellen dat het volledig Britse gevecht in kannen en kruiken was. Echter gooit Wilder flink roet in het eten door de herkansing clausule te activeren.

Gevaarlijk

Geld interesseert Wilder kennelijk niet en wil deze zijn naam zuiveren. ,,We betalen Wilder niet om een stap opzij te doen”, zei Arum tegen ESPN. ,,Het is beter om hem te laten vechten. We kunnen Fury en Joshua ook laten vechten in november of december. “

Mocht het zo zijn dat Fury Inderdaad eerst wilder onder ogen ziet dan zal Joshua wellicht de strijd aangaan met Oleksandr Usyk. Het gevaar is wel dat beide kampioenen hun titels verliezen, waardoor het gevecht tussen de Britse kampioenen nooit plaats zal vinden.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page