⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak Nieuws
Nieuws

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen, Deontay Wilder lijkt alsnog roet in het eten gooien met het winnen van zijn arbitrage zaak. Er moet alsnog een derde gevecht komen tussen Wilder en Fury en wel 15 september, een maand nadat Fury en Joshua vechten in Saoedi-Arabië.

Dat de uitspraak van de arbitragezaak die Wilder begon, de boel meer dan op spanning zet mag duidelijk zijn. De Amerikaan spande deze aan om de herkansing clausule te laten naleven in het contract van zijn laatste gevecht tegen Fury in februari 2020.

Roet in het eten

Omdat het een civiele zaak is en geen strafrechtzaak, kunnen ze nog steeds doorgaan en Fury tegen Joshua laten vechten. Er zal wel schikking getroffen moeten worden met Wilder die mogelijk $ 5 tot $ 8 miljoen krijgt en misschien zelfs een gegarandeerd gevecht in de toekomst.

Het gevecht tussen Fury en Joshua staat gepland op 14 augustus, het laat onverlet te zeggen dat de ontstane situatie met Wilder de boel meer dan op spanning zet. De kans dat het gevecht alsnog niet doorgaat is meer dan reëel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws