Tyron Woodley bedreigt Jake Paul en belooft brute 'KO' Nieuws
Nieuws

Tyron Woodley bedreigt Jake Paul en belooft brute 'KO'

Tyron Woodley bedreigt Jake Paul en belooft brute 'KO'

Voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley zal op 28 augustus zijn professionele boksdebuut maken. Zijn tegenstander zal youtuber-boxer Jake Paul zijn en Woodley zegt dat hij het gevecht zeer serieus neemt.

Woodley zal in de voetsporen treden van zijn vriend Ben Askren om de ring in te gaan en een stevig salaris mee naar huis te nemen. Tyron zegt echter dat de uitkomst van zijn gevecht heel anders zal zijn. De voormalige kampioen weltergewicht belooft Jake Paul op brute wijze uit te schakelen en de hype een halt toe te roepen.

Hij gaat neer hoe dan ook

,,Als ik zijn gezicht zie, kan ik zien dat hij de shit die hij zegt niet gelooft. Misschien klinkt het goed voor jullie, maar wat hij deed was een cheque uitschrijven die zijn kont niet kan verzilveren", zegt Woodley. ,,Hij gaat knock-out. Het is aan jullie als het eindigt het tijdperk van boksende YouTubers. Om de een of andere reden willen jullie hem zien vechten."

De confrontatie met Woodley betekent ongetwijfeld een aanzienlijke toename van de moeilijkheidsgraad voor Paul. Hoewel Tyron niet bepaald de beste vechter in MMA is, heeft hij punch en een beter niveau dan Ben Askren. Bovendien lijkt Woodley gemotiveerd om het YouTuber-spel te beëindigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws