Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing

Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing

Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing

Billy Joe Saunders beschuldigt Canelo Álvarez van matchfixing en zegt dat hun aankomende gevecht op 8 mei in het AT&T Stadium in Arlington, Texas, een verkochte partij is. Toch zal Saunders volgens eigen zeggen zorgen dat hij de wedstrijd wint.

,,We weten dat er veel corruptie is in het boksen,” zegt Saunders. ,,De strijd is al geregeld voor Canelo om te winnen”, en voegde de Brit eraan toe. ,,Het is al geregeld. ” Het doel van de Mexicaan Alvarez is om in 2021 de titels van het super middengewicht van de WBC, WBA en de WBO op zijn naam te zetten.

Verdacht

De beschuldiging van Saunders komt voort uit het feit dat hij zich ongemakkelijk voelt dat Canelo al een volgend gevecht plant, voor september van dit jaar, tegen de andere kampioen (IBF) van de super middengewicht categorie, Caleb Plant.

Bovendien onthulde Alvarez’s team dat ze een contract hadden getekend om het gevecht zonder publiek uit te voeren en nu hebben ze in totaal 70 duizend tickets verkocht voor Mexicaanse fans, iets dat een pluspunt zal zijn voor Canelo.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page