Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd
Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Adegbuyi die nog steeds actief vecht voor GLORY kickboxing wordt regelmatig door Ghita, die in het verleden voor dezelfde organisatie vocht uitgedaagd op social media. Ghita en Adegbuyi beiden van Roemeense afkomst halen dan ook regelmatig het plaatselijke nieuws.

ZIE OOK>> Onthullend interview met Daniel Ghita

Zo noemt Ghita zijn vijand Adgebuyi een wolf zonder tanden en maakte hij de vechter belachelijk voor zijn verlies tegen Jamal Ben Saddik in december vorig jaar, terwijl de laatste vocht met een gebroken hand. Dat de online strijd niet geheel onopgemerkt blijft, blijkt uit het feit dat promotor Gabriel Georgescu beiden vechters recentelijk uitnodigde voor een bokswedstrijd.

Oud en versleten

Volgens berichten op sociale media heeft Adegbuyi beperkingen in zijn GLORY-contract die hem beletten Ghita te ontmoeten onder de regels voor kickboksen. Of dit ook geldt voor boksen is niet duidelijk. Adegbuyi noemt Ghita "oud" en een "niemand" maar heeft nog niet gereageerd op het aanbod.

Ghita daarentegen laat er geen gras over groeien en heeft nu officieel het aanbod van Georgescu om te boksen tegen Adegbuyi geaccepteerd. Adegbuyi heeft ondertussen het aanbod van Georgescu niet officieel afgewezen noch geaccepteerd.

Bron: KickboxingZ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws