Ex-GLORY en K-1 kickbokser Daniel Ghita doet boekje open Nieuws
Nieuws

Ex-GLORY en K-1 kickbokser Daniel Ghita doet boekje open

Ex-GLORY en K-1 kickbokser Daniel Ghita doet boekje open
Ex-GLORY en K-1 kickbokser Daniel Ghita doet boekje open

Hij staat er om bekend geen blad voor zijn mond te nemen, kickboks veteraan Daniel Ghita.

Ghita vocht voor grote namen zoals GLORY, K-1 en Showtime en is dan ook geen onbekend en ons land. In zijn eigen land Roemenië zwengelt hij regelmatig misstanden aan door zijn politieke aspiraties, maar ook over zijn jaren als vechter is hij openhartig.

In een uitgebreid interview met het blog Shortcut Fightnews geeft Ghita aan zich nog steeds niet te oud te voelen om te vechten. Ook spreekt hij over zijn vete met landgenoot en GLORY Kickbokser Benjamin Adgbuyi. In het interview welke maar liefst een aantal hoofdstukken bevat zegt Ghita daarover:

Met een hand op mijn rug

"If JAMAL can beat ADEGBUYI' with one hand, then im not too old to come back. " Ook spreekt Ghita uitgebreid over zijn tijd in Nederland en zijn trainingen onder andere met Gerard Gordeau en Anil Dubar. Het interview is in het Engels en niets verhullend.

ZIE OOK >> Jamal Ben Sadik is het wachten op GLORY beu

Voor de geïnteresseerden die graag lezen wat kickboks veteraan Ghita zoal beleeft in zijn carrière, het interview kun je lezen door hier te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws