Rijkste man van China daagt Bokskampioen Floyd Mayweather uit Nieuws
Nieuws

Rijkste man van China daagt Bokskampioen Floyd Mayweather uit

Rijkste man van China daagt Bokskampioen Floyd Mayweather uit

Meervoudig bokskampioen en legende Floyd Mayweather kan er zef aardig wat van als het gaat om mensen uit te dagen tot een bokswedstrijd. Zo stond hij een aantal jaren terug in de ring tegenover voormalig UFC-kampioen Conor McGregor, het meest recent trof Mayweather het kickboks wonderkind uit Japan Tenshin Nasukawa.

ZIE OOK >> Floyd Mayweather vernederd Conor McGregor

Echter nu wordt de flagrante bokser zelf uitgedaagd en wel door iemand van buiten de vechtsport, de Chinese miljardair Jack Ma oprichter van de Alibaba Group, het moederbedrijf van het welbekende online warenhuis AliExpress. Ma daagde Mayweather uit in een video die op het Instagram-account van mede boksgrootheid Manny Pacquiao was geplaatst.

Kom vechten dan

Pacquiao, die de ring eerder met Mayweather heeft gedeeld, riep ook op tot het gevecht met Mayweather. Ma is een fervent vechtsporter en verscheen zelfs in de korte film Gong Shou Dao, gemaakt door Hollywood-vechtsportster Jet Li, met sterren als Tony Jaa en Donnie Yen .

Manny Pacquiao en Floyd Mayweather stonden in 2015 tegen over elkaar, na jaren en jaren van anticipatie. Uiteindelijk won Mayweather hun wedstrijd. Pacquiao wil sindsdien een rematch, maar Mayweather beweert met pensioen te zijn. De ongeslagen legende is een onberispelijke 50-0 als prof-bokser.

Dit bericht bekijken op Instagram

Message to Mayweather!

Een bericht gedeeld door Manny Pacquiao (@mannypacquiao) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws