Home / Nieuws / Boks Nieuws / Rijkste man van China daagt Bokskampioen Floyd Mayweather uit

Rijkste man van China daagt Bokskampioen Floyd Mayweather uit

Net als je denkt dat je zo’ n beetje alle boks uitdagingen wel hebt gezien staat de volgende al weer op de rol.

Meervoudig bokskampioen en legende Floyd Mayweather kan er zef aardig wat van als het gaat om mensen uit te dagen tot een bokswedstrijd. Zo stond hij een aantal jaren terug in de ring tegenover voormalig UFC-kampioen Conor McGregor, het meest recent trof Mayweather het kickboks wonderkind uit Japan Tenshin Nasukawa.

ZIE OOK >> Floyd Mayweather vernederd Conor McGregor

Echter nu wordt de flagrante bokser zelf uitgedaagd en wel door iemand van buiten de vechtsport, de Chinese miljardair Jack Ma oprichter van de Alibaba Group, het moederbedrijf van het welbekende online warenhuis AliExpress. Ma daagde Mayweather uit in een video die op het Instagram-account van mede boksgrootheid Manny Pacquiao was geplaatst.

Kom vechten dan

Pacquiao, die de ring eerder met Mayweather heeft gedeeld, riep ook op tot het gevecht met Mayweather. Ma is een fervent vechtsporter en verscheen zelfs in de korte film Gong Shou Dao, gemaakt door Hollywood-vechtsportster Jet Li, met sterren als Tony Jaa en Donnie Yen .

Manny Pacquiao en Floyd Mayweather stonden in 2015 tegen over elkaar, na jaren en jaren van anticipatie. Uiteindelijk won Mayweather hun wedstrijd. Pacquiao wil sindsdien een rematch, maar Mayweather beweert met pensioen te zijn. De ongeslagen legende is een onberispelijke 50-0 als prof-bokser.

Dit bericht bekijken op Instagram

Message to Mayweather!

Een bericht gedeeld door Manny Pacquiao (@mannypacquiao) op

Bekijk ook

Wereldkampioen boksen opgepakt voor rijden met drank op

Volgens TMZ Sports werd de voormalige lichtgewicht

Carnavalspak Deontay Wilder oorzaak verlies tegen Tyson Fury

Na 7 slopende rondes gooide het team van Wilder

🎤 | Bokskampioen Tyson Fury start zang carrière in de ring?

Zaterdagnacht claimde Tyson Fury de WBC