PROBLEMEN IN BARE KNUCKLE LAND: Wereldtitel gevecht uitgesteld – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / PROBLEMEN IN BARE KNUCKLE LAND: Wereldtitel gevecht uitgesteld

PROBLEMEN IN BARE KNUCKLE LAND: Wereldtitel gevecht uitgesteld

Wereldkampioen Mark Godbeer (R)

Bare Knuckle boksen lijkt langzaam aan de harten te veroveren van de vechtsport fans, toch gaat de weg niet geheel zonder drempels.

Zo ook bij VALOR BK, de bare knuckle organisatie van MMA-legende Ken Shamrock. De groots opgezette organisatie hield zijn debuut afgelopen september in wat een event met klasse bleek te zijn. Nette bokspartijen, het was weliswaar met de blote vuist maar echt bloederige tossende waren er niet.

ZIE OOK >> Mark Godbeer wint eerste VALOR BK wereldtitel

Er werd zelfs een eerste zwaargewicht kampioen gekroond in de persoon van UFC veteraan Mark Goober. Deze sloeg in de finale van het 4-man zwaargewicht toernooi binnen 50 seconden mede UFC veteraan Jack May knock-out en kroonde zich tot de eerste VALOR BK kampioen.

Verplaatst

Godbeer staat gepland om zijn pas verworven titel te verdedigen tegen Lavar “Big” Johnson. Echter plaatste Godbeer een post op Instagram waar hij beweerde dat het gevecht welke plaats zou vinden op 11 januari in het Kissimmee Civic Center afgelast zou zijn en hij geen woord hierover naar buiten mocht brengen. De post (waarvan en screenshot in het bezit van onze redactie is), werd later verwijderd door Godbeer om onbekende redenen.

Contact met de VALOR BK organisatie leert ons dat er binnenkort een persbericht naar buiten komt waarin wordt aangekondigd dat het event zal worden verplaatst. Of Godbeer dan nog op de vechtkaart staat laat zich raden, daar doet de vertegenwoordiger van VALOR geen uitspraken over.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page