Knock-out video: UFC-veteraan Mark Godbeer pakt Bare Knuckle titel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Knock-out video: UFC-veteraan Mark Godbeer pakt Bare Knuckle titel

Knock-out video: UFC-veteraan Mark Godbeer pakt Bare Knuckle titel

Mark Godbeer (L) met Ricky Trevor Valor BK

UFC-Veteraan Mark Godbeer produceerde een bizarre knock-out finish op het eerste Valor Bare Knuckle-evenement van Ken Shamrock.

Ken Shamrock organiseerde het eerste Valor Bare Knuckle-evenement zaterdagavond in het 4 Bears Casino & Lodge in Newton, North Dakota en het heeft flink wat actie opgeleverd. De meest opvallende gevechten werden uitgevoerd door twee voormalige UFC zwaargewichten, Mark Godbeer (2-1 UFC) en Jack May (0-2 UFC), die elkaar ontmoette in de openingsronde van het 4-man zwaargewicht toernooi.

Terwijl May herstelde van een vroege knock-down aan het einde van een jab uitgedeeld door Godbeer, werd de 38-jarige veteraan binnen 50 seconden in slaap gebracht toen Godbeer een monsterlijke rechterhoek uitdeelde. May ging onmiddellijk knock-out en viel op een wrede manier op de grond.

Snelle finishes

Geen slechte start voor Shamrock’s Valor BK omdat Godbeer zorgt voor een gedenkwaardige blote vuist overwinning nadat hij in het MMA twee verliezen leed voor zijn gevecht bij Valor. In ander gevecht wat deel uitmaakte van het toernooi, zette kickboks veteraan Mighty Mo Siliga, de MMA-veteraan Rameau Thierry Sokoudjou via TKO buitenspel.

ZIE OOK >> Ken Shamrock organiseert bloederig toernooi

Mighty Mo en Godbeer stonden tegenover elkaar in de finale, echter bleek Godbeer te sterk en ging Mighty Mo hard neer. Met de Winst op Mighty Mo is Godbeer de eerste zwaargewicht wereldkampioen van Valor BK.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page