Politiek: Usyk niet geïnteresseerd in gevecht met Povetkin Nieuws
Nieuws

Politiek: Usyk niet geïnteresseerd in gevecht met Povetkin

Politiek: Usyk niet geïnteresseerd in gevecht met Povetkin
Politiek: Usyk niet geïnteresseerd in gevecht met Povetkin

Oleksandr Usyk onthult dat hij niet langer geïnteresseerd is in Alexander Povetkin voor een zwaargewicht gevecht.

Usyk en Povetkin zijn beide winnaars van de Olympische gouden medailles voor hun respectievelijke landen. Povetkin komt uit Rusland, Usyk uit Oekraïne, de twee landen staan de afgelopen jaren op zeer gespannen voet met elkaar.

Vorig jaar werd Usyk de onbetwiste cruiserweight-kampioen door de IBF-, WBA-, WBO- en WBC-wereldtitels te claimen door Murat Gassiev te domineren gedurende twaalf ronden in het World Boxing Super Series-toernooi.

Politieke spelletjes

In mei moest Usyk oorspronkelijk zijn zwaargewichtdebuut maken, maar kreeg een blessure en moest zich terugtrekken. Hij was gepland om tegen Povetkin de ring in te gaan.

ZIE OOK>> Usyk stapt over naar zwaargewichtdivisie

Het blijkt dat Usyk bezorgd is dat een gevecht met Povetkin verdere spanning tussen hun landen zal creëren. "De promotors hebben met elkaar gepraat, ik wil echt niet met Alexander vechten omdat het politiek, niet atletisch zal zijn en er zal met modder van beide kanten worden gegooid, "zei Usyk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws