Boksen: Oleksandr Usyk zwaargewicht debuut tegen Carlos Takam Nieuws
Nieuws

Boksen: Oleksandr Usyk zwaargewicht debuut tegen Carlos Takam

Boksen: Oleksandr Usyk zwaargewicht debuut tegen Carlos Takam
Boksen: Oleksandr Usyk zwaargewicht debuut tegen Carlos Takam

Oleksandr Usyk zal zijn zwaargewicht debuut maken tegen Carlos Takam in de MGM National Harbor, in Maryland op 25 mei.

Usyk was de dominante kracht in de cruiserweight divisie van de afgelopen 18 maanden, met als hoogtepunt zijn overtuigende overwinning op Murat Gassiev in juli om de onbetwiste kampioen en de winnaar van de World Boxing Super Series te worden.

Usyk's poging om wereldtitels op zwaargewicht te winnen, begint met een test tegen de Frans-Kameroenese Takam. Takam daagde Anthony Joshua uit voor de IBF-, WBA- en IBO Wereld-titels in oktober 2017.

Grote ambities

"25 mei markeert een belangrijk moment in mijn carrière als ik naar de zwaargewicht divisie verhuis", zei Usyk. In het cruiserweight deed ik het allemaal en werd ik de onbetwiste kampioen en dat is nu mijn doel bij de zwaargewichten. "

"Usyk heeft alles bereikt in de cruiserweight divisie, ik ben klaar om hem te verwelkomen in de nieuwe wereld van zwaargewicht boksen. Ik kan beloven dat dit een geweldig gevecht zal worden en ik zal Usyk een enorme test in zijn zwaargewichtdebuut geven. Ik heb enorme ambities in de divisie en deze strijd biedt me de kans om dat te bewijzen," zei Takam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws